Elegantní Gabriela

Elegantní Gabriela

Slavná tenistka Gabriela Sabatini se stejně dobře proslavila na světových kurzech jako svými nepřehlédnutelnými parfémy. Nyní přichází s Elegance. Proč právě Elegance? Tato voňavá novinka představuje ztělesnění elegance ženské krásy a přirozeného šarmu. Jedinečná kompozice květin a ovocného aroma jemně zdůrazňuje jedinečnost své nositelky.

Svou první vůni představila Gabriela před 16 lety, tento její počin se dodnes považuje za nejúspěšnější spojení celebrity a vůně. Od uvedení své prvotiny vytvořila dalších 13 parfémů pro ženy i muže. Nová Elegance je již její čtrnáctou vůní v pořadí. Stejně jako všechny výtvory argentinské hvězdy, je i Elegance velmi ženská, rafinovaná, prostě elegantní jako její stvořitelka.

Elegance Elegance umožní každé ženě vyjádřit její jedinečný a neopakovatelný styl, její přitažlivost a energii, která každou sebevědomou a přirozenou ženu obklopuje. „Elegance neznamená jen přitáhnout pohled, znamená zůstat v mysli,“ říká temperamentní Gabriela Sabatini. V tomto duchu vytvořila jedinečnou vůni, která ženu zahalí do decentního závoje jemných tónů květin a vzácných dřev.

Vůně Fascinující lehkosti vůně Elegance je docíleno dokonalou souhrou svěžího ovoce, jemných květin a vzácných dřev. Při prvním přivonění ucítíte vrchní tóny limety, grapefruitu, melounu, manga a exotického kumquatu. Srdce tvoří jemná, elegantní směs bělostných květů konvalinky, tuberózy, ylang-ylangu a jasmínu, tomuto vyváženému mixu květin dodává svěžest pikantní ostružina. Po chvíli, kdy se vůně rozvine naplno, vás okouzlí hřejivé tóny orrisu, santálového dřeva, bílého pižma a tajemného dřeva Jacaranda, které zanechá na pokožce smyslný akcent. Atraktivní perleťová krabička ukrývá flakón se zlatavou vůni, společně tvoří celek symbolizující dokonalou eleganci. Čisté linie a decentní červené detaily představují novou éru přirozené elegance. Elegance je k dostání od 1. února 2005 a to hned ve čtyřech podobách – toaletní voda ve třech velikostech, parfémová voda a deodorant. V cenách od 200,- korun tak můžete mít svou vlastní eleganci v lahvičce.

Hvězda Gabriela Sabatini se narodila 16. května 1970 v argentinském Buenos Aires, kde střídavě žije dodnes (jejím druhým domovem je Florida). Ve své veleúspěšné kariéře tenistky získala 27 titulů včetně toho nejvyššího – zlata na US Open Grand Slam, stříbrné olympijské a stříbrné medaile z Wimbledonu. Dnes je černovlasou Gabrielu možno vidět na tenisových exhibicích po celém světě. Ještě v období aktivního sportu se začala zajímat o tvorbu parfémů. Svou premiéru v nové roli uskutečnila v roce 1989, kdy představila vůni nesoucí její jméno. Tento parfém je dnes považován za moderní klasiku. Sport nadále hraje v životě Gabriely důležitou roli. „Potřebuji denní pohyb, abych zůstala vyrovnaná a uvolněná. Ráda cvičím ve fitness centru. Rovnováha mezi mým tělem a myslí, mezi cvičením a relaxací, je pro mne velmi důležitá,“ říká hvězda. Každodenní běhání a dvě hodiny tréninku ve fitness centru, spolu s procházkami po krásných plážích Buenos Aires nebo Key Biscaine na Floridě, se pro ni staly každodenní záležitostí. Ve svém volném čase se věnuje hudbě. Pravidelně chodí na hodiny zpěvu, profesionální dráhu zpěvačky však dle svých slov neplánuje. Také velmi ráda tráví dlouhé hodiny surfováním po Internetu, e-maily jsou její oblíbenou denní zábavou.

Pohled do zákulisí Spolu s vůní jde ruku v ruce i reklamní kampaň. O tu se tentokráte postaral Christoph Schüpping a vy máte jedinečnou příležitost nahlédnout za oponu a podívat se, jak vzniká reklama s hvězdou.

autor: Simona.cz Foto: Cosmopolitan Cosmetics, Christoph Schüpping

Doporučujeme

Články odjinud