Eliška (29): Máme sex ve třech a je to fajn

10 komentářů

Dasa63
2. prosince • 5:31

já osobně ani omylem, ale když jim to vyhovuje - proč ne. pokud jim nebude vadit, až jedna z holek bude chtít dítě... nebo si pořídí děti obě a on jim pak zdrhne s nějakou třetí... :-) když to klape, tak nic proti, aspoň je jich víc na domácí práce.

farah.farah
18. listopadu • 12:15

Pro mne by to teda nebylo ale jinak proč ne nikomu tím neškodí všem zúčastněným to vyhovuje.....Nejsem si ale jistá mícháním sexu a vztahu.........stěhovat se spolu a tvářit se jako oficielní trojka může být nějaký čas fajn, ale pokud by s tímhle pánem chtěla rodinu, není úplně jistota, že jí tahle trojsestava bude vyhovovat i potom.

hynek
15. listopadu • 22:02

Ale jo, a "každému podle jeho potřeb" - to už je takový malý komunismus. :)

j66
15. listopadu • 21:19

Mata69: Ale zase, když je víc lidí v domácnosti, tak pravděpodobnost, že zrovna nikdo nebude chtít sexovat rozhodně menší. Tím by se vyřešila různá potřebnost partnerů :-) Já jsem pro tuto možnost, proč to těm kteří o to stojí neumožnit. Proč například nelze mít legálně manžela i manželku? Je to diskriminace bisexuálů !!!!

Mata69
15. listopadu • 20:50

Nooo, klidně, a až vás to zase omrzí (jako sex "jen" ve dvou), tak přiberete čtvrtého - nebo čtvrtou....

Heligon
15. listopadu • 20:45

fuj.....

Rambíša
14. listopadu • 20:42

Sexujte ad libitum,však ono vás to jednoho krásného dne omrzí,jako všechno...Teorie a plány jsou jistě lákavé,ale život je něco úplně jiného,všednost,znuděnost,vyprchá novost a zbyde rutina,skončí to hádkami a pláčem.Nějak nejsme nastaveni na víceženské soužití a jen jeden muž.

j66
14. listopadu • 19:06

Elynor: Sex je sex, když jim vyhovuje trojka proč ne. S stím sestěhováním bych taky teda dost váhala. Co jsem četla nebo jak říkala prúvodkyně v Egyptě, pokud má muž víc žen, každá má samostatný byt kde žije se svými dětmi a on víceméně mezi nimi pendluje. Pak jsem četla o mormonech, (těch co se drží původního učení) tak tam sice žijí dohromady ale je daná hierarchie a porušení se trestá. To pochybuji, že by autorce příběhu vyhovovalo poslouchat kamarádku, případně že by kamarádka poslouchala jí.

Elynor
14. listopadu • 11:35

Pochopil by to leckdo. Všichni jsou spokojení, tak není co řešit. Jen bych brzdila s tím sestěhováváním a tvořením rodiny. Myslím, že věci dobře fungují právě proto, že je zachována určitá míra soukromí a nezávislosti. Nepokoušela bych to, není důvod někam spěchat. Ono je něco jiného nezávazně si užívat hezký sex ve třech a něco jiného založit rodinu. To je myslí lepší se držet tradičního modelu.

Babaloo55
13. listopadu • 22:34

Proč ne? Nikomu neubližujete a co kdo dělá v posteli, tedy pokud je to dobrovolné, je po tom každém úplné houby.

Doporučujeme

Články odjinud