Emmu Watson bombardovali biblemi

Emmu Watson bombardovali biblemi

Představitelku Hermiony Granger, herečku Emmu Watson (22) během natáčení filmů o Harrym Potterovi její příznivci přímo zavalovali biblemi. Někteří křesťané totiž měli za to, že mladá dívka potřebuje více náboženského vzdělání.

Knihy J. K. Rowling i filmy na nich založené se staly terčem kritiky některých křesťanských skupin, které nesouhlasily s kladným pojetím magie i čarodějnictví.

Emma teď přiznala reportérům listu Express, že si vybudovala malou sbírku náboženských knih od fanoušků, kteří si přáli, aby tuto literaturu četla.

"Někteří lidé, kteří považovali filmy o Harrym Potterovi za nekřesťanské, měli pocit, že bych měla být lépe nábožensky vedena a posílali mi bible. Mám teď sbírku dvaceti kusů."

Emma si dlouho stěžovala na to, že se jí mladí muži kvůli její slávě bojí, a nedařilo se jí najít si přítele. Teď se zdá, že se to změnilo. Již deset měsíců chodí s Američanem Willem Adamowiczem. Potkali se na Brown University a oba se rozhodli raději studovat na anglické univerzitě v Oxfordu. Will se však chystá na podzim se vrátit na Brown. A je dosti možné, že Emma, které se na této americké univerzitě moc nelíbilo, jej navzdory tomuto faktu bude následovat.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Intimnější než sex. Může lidská přirozenost zabít vaši lásku?

ČTĚTE TAKÉ:
Mám virtuálního milence. Je to nevěra?

Doporučujeme

Články odjinud