Energie pro svěží pleť bez vrásek

Energie pro svěží pleť bez vrásek

Pleť našeho obličeje potřebuje dodávat energii i chránit před vnějšími vlivy včetně UV záření, aby vypadala stále svěží, krásná a bez obávaných a nechtěných vrásek. S přibývajícími léty se schopnost pleti uchovávat energii ztrácí a v případě náhlé potřeby ji pak nemá k dispozici v dostatečném množství.

Nový Denní krém proti vráskám Q10 Plus NIVEA VISAGE se speciálním Q10 Energy Complexem působí prostřednictvím svých pleti vlastních aktivátorů v jejích hlubších vrstvách, kde stimuluje produkci energie pro boj proti vráskám a zároveň předchází vzniku nových vrásek. UVA/UVB filtry s ochranným faktorem 8 a vitamin E pleť navíc chrání před předčasným stárnutím vlivem slunečního záření. Při pravidelné aplikaci se po 4 týdnech stávající vrásky viditelně zjemní a tvorba nových je zpomalena.

Příjemný výživný denní krém aplikujeme ráno na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Krém se snadno vstřebává a pleť je po použití viditelně hladší a pružnější.

Pleť ANI v noci nespí

Regenerace našich pleťových buněk probíhá v noci na plné obrátky a k tomu je zapotřebí spousta energie. S přibývajícím věkem (a při stresu ještě výrazněji) se však počet pleti vlastních zdrojů energie snižuje. Pleť tak ztrácí svou pružnost, existující vrásky se dále prohlubují a další nové se objevují.

Zatímco spokojeně spíme, nový Noční krém proti vráskám Q10Plus NIVEA Visage s vysoce účinným Q10 Energy Complexem a vitaminem A vyhlazuje vrásky a dodává pleti dostatek energie, aby mohla předcházet vzniku vrásek nových.

Všechny nové krémy proti vráskám Q10 Plus NIVEA Visage obsahují pleti vlastní koenzym Q10 ve dvou formách, ve formě „volné“ a ve formě „mikročásteček“. Zatímco „volný“ koenzym Q10 působí bezprostředně po aplikaci, koenzym Q10 ve formě „mikročásteček“ se uvolňuje a vstřebává postupně podle aktuálních potřeb naší pleti. Znamená to, že nové krémy bojují proti vráskám průběžně.

zdroj: Nivea

Doporučujeme

Články odjinud