Erotické hrátky ve sprše: Jak si sama udělat dobře za pomoci proudu vody?

Erotické hrátky ve sprše: Jak si sama udělat dobře za pomoci proudu vody?

Masturbace ve sprše není pro mnoho z vás žádnou novinkou, možná ale tyto radovánky znáte jen z doslechu, proto je nejvyšší čas vyzkoušet je na vlastní kůži. V koupelně se totiž můžete zamknout a nikdo vás při vodních hrátkách nebude rušit. Zde je několik tipů, jak si to co nejlépe užít!

Hra s teplotou

Změny teploty mohou mít na citlivou vulvu zajímavé účinky. Dlaždičky ve sprchovém koutě jsou většinou chladné, zkuste se k nim přitisknout celou přední částí těla i s vulvou a poté, co se zchladíte, na sebe pustit proud teplé vody. Stejně tak můžete střídat teplotu vody, která svým dopadem na klitoris stimuluje erotogenní zónu.

Jak si to udělat sama? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Sexy příběhy

Pokud máte čas udělat si pro sebe ještě delší chvilku než jen tu k hupnutí pod sprchu, dejte si třeba vanu. Navoďte si příjemnou atmosféru, zapojte svíčky nebo to, co máte ráda. Vezměte si s sebou do vany knihu, která obsahuje erotické čtení. Navnaďte svou fantazii a vzrušení vystupňujte do bodu, kdy vás dostane i pouhé tření žínkou!

Pokračování 3 / 5

Nastavení proudu

Nastavit proud vody tak, aby příjemně stimuloval klitoris, je také dost důležité. Některé moderní sprchy mají několik nastavení proudu vody, takže tam je snazší najít si ten, který vám vyhovuje, nebo je dokonce střídat. U sprchových hlavic staršího typu si mnoho žen poradí tím, že odšroubuje celou hlavici a nechá jen vytékat proud z hadice.

Pokračování 4 / 5

Lubrikační gel

Pokud máte ráda při sexu stimulaci jak vnější, tak vnitřní, vězte, že ve sprše se vám bude vaše přirozené vlhčení odmývat vodou. Proto je dobré vzít si k ruce pořádné množství lubrikačního gelu, protože s tím vám to půjde mnohem lépe. Záleží na tom, jestli při masturbaci používáte jen prsty, nebo i hračky. Podle toho zvolte typ lubrikačního gelu.

Pokračování 5 / 5

Hračky

Rozhodně není na škodu pořídit si malého pomocníka, který vám bude i v koupelně k dispozici. Jelikož se budete pohybovat dost ve vodě, myslete na to, že erotická pomůcka by měla být voděodolná. Mnoho žen nedá dopustit na podtlakové stimulátory klitorisu, ale kvůli proudu vody na klitoris by možná nebylo od věci pořídit si na vodní hrátky dildo (umělý penis bez vibrace) nebo vibrátor.

Doporučujeme

Články odjinud