Erotické online seznamky: Kde najít ty nejspolehlivější a jaká jsou rizika? | Foto: iStock

Foto: iStock

Erotické online seznamky: Kde najít ty nejspolehlivější a jaká jsou rizika?

Kromě dam, které preferují jednoho stálého partnera, přibývá i těch, které si na dlouhodobé vztahy nepotrpí. Když se jim nechce navštěvovat jeden bar za druhým a rády by někoho nezávazně poznaly, jsou pro ně řešením erotické online seznamky. Ty nemusí být jen zdrojem promiskuity a nevěry, ale také příležitostí k nevázaným hrátkám. Které jsou spolehlivé a na co si dát pozor?

Řešení pro náruživé jedince a osamělé ženy?

Erotické seznamky nemusí být vhodné pouze pro promiskuitní jedince. Útěchu v seznamování na síti nacházejí nejen lidé, kteří mají rádi nezávazný sex, ale i ženy, jež na vážné vztahy z různých důvodů zanevřely. Nezávazný flirt je pro ně možností, jak trávit volný čas, aniž hned musejí pomýšlet na vdávání.

Zatímco první online seznamky fungovaly v devadesátých letech spíše jako vyhledávače, ty novodobé už jsou proti nim značně pokročilé. A samotné hledání v seznamkách je dnes o mnoho jednodušší. Některé fungují i jako seznamovací aplikace do mobilu, jejichž prostřednictvím je možné se bezpečně seznámit.

Jak vypadá podvodná seznamka, kde žádná žena není skutečná? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 7

Co vše nabízí bezplatné sex seznamky pro dospělé?

Většina dostupných online sex seznamek vám nabízí anonymitu a diskrétnost. Často se na ně obrací především jedinci, ale najdou se i páry či skupiny, které se prostřednictvím nich rozhodly vyzkoušet něco jiného. Některé seznamky se rozdělují podle preferencí, od nezávazného flirtu přes takzvaný rychlý sex až po delší nezávazný vztah.

Najdou se ženy, které od sexuálního protějšku očekávají více schůzek a delší seznamování. Takovým budou pravděpodobně vyhovovat seznamky pro náročné nebo vhodné pro více schůzek. Vybírat si v uživatelském rozhraní většinou můžete z více typů erotických hrátek, podle orientace a druhu zálib. Seznamovat se je možné i ve více lidech najednou. Stačí, když to uvedete v informacích o sobě a ve svých požadavcích. Seznamovací weby a aplikace nabízejí množství druhů a typů schůzek. Na své si přijdou fanoušci tvrdého sado-maso sexu, análního sexu, lidé se zálibou ve fetišismu i s dalšími sexuálními odchylkami.

Pokračování 3 / 7

Nejlépe hodnocené sex seznamky

Web s názvem www.nejlepsichseznamek.cz sestavil žebříček nejdůvěryhodnějších erotických seznamek podle hodnocení od uživatelů. Jejich prostřednictvím máte možnost potkat vhodný protějšek pro nezávazné chvilky rozkoše. Mezi top hodnocenými online seznamkami se umístila na prvním místě only-flirts.com. Uživatelé ji přidělili vysoké hodnocení, téměř všech deset hvězdiček (konkrétně 9,7).

V těsném závěsu následují anonymní web zhavenoci.cz (9,3 hvězdiček) a stránky academic-singles.cz (8,7), které jsou vhodné pro náročnější a zralé uživatele. Na srovnávacím webu najdete podrobnosti a informace nejen o těchto, ale i o dalších seznamovacích webech. Všechny seznamovací platformy doporučované na těchto stránkách jsou rychlé, spolehlivé a zdarma.

Pokračování 4 / 7

Souhlas s pohlavním stykem?

Je vidět, že doby krkolomného a někdy neohrabaného seznamování u baru jsou dávno pryč. Technologické pokroky již umožňují jedincům, kteří prahnou po nezávazném sexu, najít protějšek prostřednictvím aplikace. Jedna z nich má kromě toho za cíl uživatele zároveň chránit a vzdělávat. Řeč je o mobilní aplikaci XPass, jejíž tvůrci si kladli za cíl zatočit se sexuálními násilníky a dalšími pachateli trestných činů. Tvrzení, že je tato aplikace skutečně bezpečná, podporuje i fakt, že disponuje funkcí pro elektronický souhlas s pohlavním stykem. Používá se k němu QR kód, který vy a potenciální partner naskenujete. To je vše a vašemu seznámení nic nebrání.

Připravte se pouze na to, že aplikace určená k nezávaznému sexu, jakou je například Xpass, půjde při registraci rovnou k věci. Bude po vás chtít odpovědi na některé intimní otázky, včetně oblíbené sexuální polohy a vašich dalších preferencí v erotické oblasti.

Pokračování 5 / 7

Tinder jako hudba budoucnosti

Oblíbenou online seznamkou je také aplikace Tinder, kam uživatelé chodí za různými účely. Hledají tam nezávazný flirt i sexuální potěchu. Někteří dokonce i vážné vztahy. Používání aplikace je poměrně snadné. Stačí si ji stáhnout do chytrého telefonu a zaregistrovat se.

Obvykle vám postačí vyplnit jen základní údaje o sobě, jako jméno, příjmení, věk a místo bydliště. Přidat můžete také vaši přezdívku a aktuální fotografii. Aplikace vám pak sama nabídne lidi z vašeho okolí a vy jednoduchým posunem prstů pro ano či ne, doleva a doprava, určujete, jak se vám daný člověk líbí.

Pokračování 6 / 7

Na co si dávat pozor při seznamování?

Při navštěvování online erotických seznamek si dávejte pozor především na jejich věrohodnost. Některé z těch méně důvěryhodných vás mohou snadno připravit o nemalou částku peněz pod záminkou garance schůzky či vyhledávání nových partnerů. Pamatujte na to, že se v případě seznamování přes internet stále jedná o virtuální realitu a ta skutečná může být mnohdy jiná.

Pokud se rozhodnete s novým sexuálním protějškem sejít, domluvte se raději na první osobní schůzku „nanečisto“, kde si nejprve domluvíte podrobnosti erotických plánů a fantazie. Dobré je zvolit nějaké veřejné, avšak zároveň klidnější místo. Ideální je k tomu například restaurace s možností posadit se ke stolu dál od ostatních hostů, aniž si někdo vyslechne vaše erotické touhy, ale zároveň budete stále v bezpečí mezi lidmi.

Pokračování 7 / 7

Odhalit podvodníka není jednoduché

Odhalit podvodníka, který se v online prostoru skrývá za maskou milovníka, nebývá snadné. Ostatně někdy to dá zabrat i samotným kriminalistům. Abyste se vyvarovala setkání s nebezpečným sexuálním delikventem, najdete v pokročilejších seznamovacích aplikacích, třeba v XPassu, právní kodex a seznam toho, co ještě je a co není legální.

Jestli jste v nezávazném seznamování nová, může vám kodex posloužit pro lepší zorientování se v tom, co už není normální. Napoví vám, jaké věci by si k vám neměl dovolovat ani protějšek na jednu noc. Při konverzaci s potenciálním sexuálním partnerem dávejte pozor na jeho případné přehnaně zvrácené choutky a jiné netradiční chování. V opačném případě byste se mohla dočkat schůzky se sexuálním delikventem. Mějte na mysli, že byste nikdy neměla souhlasit s ničím, co sama nechcete.

Doporučujeme

Články odjinud