Erotický horoskop na březen: Vzrušení pro Raky, štěstí pro Ryby

Erotický horoskop na březen: Vzrušení pro Raky, štěstí pro Ryby

S přicházejícím jarem se bude zvyšovat i naše chuť na sex a erotické hrátky. Co březen přinese jednotlivým znamením?

Beran (21.3. - 20.4.)

Navzdory jarní náladě se mazlit budete mít problém s orgasmem. Nezadržujte dech a nedýchejte mělce, ale naopak nechte dech proniknout do břicha a nechte příjemný pocit proniknout do celého těla. Díky tomu budete po vyvrcholení příjemně uvolněná.

Váš Éros: Kupte si první odvážnou učebnici funkční ženské anatomie, vzrušení a sebepotěšení pro ženy, Cesta k ženskému orgasmu. DVD ukazuje teoreticky i prakticky, jak pracovat s tělem a ženskou energií, poznat blíže samu sebe a otevřít se tak novým dimenzím potěšení.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Rádi byste si zaskotačili, jenže dětem se nechce opustit teplo domova? Zkuste je zabavit a provozujte tichý sex. Milování na zemi je velmi praktické zejména v případech, kdy postel pod vámi vrže, jakmile se jen pohnete.

Stačí koberec s vyšším vlasem a poloha vleže, přičemž partnerka leží na břiše. Tehdy je možné efekt ticha znásobit i malým polštářkem, který umí dokonale ztlumit projevy příchozího orgasmu.

Váš Éros: Ani si nemusíte pořizovat speciální polštářek. Stačí všeříkající povlak s erotickou tématikou. Například s nápisem „dnes ano, miláčku“ a na druhé straně „dnes ne miláčku“. Podle toho, na kterou stranu polštář otočíte, dáte své drahé polovičce najevo, co má dnes večer očekávat.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Rutina za dveřmi ložnice dříve či později potká každý pár. Není výjimečné, pokud se pak sexuální aktivita stane jakousi povinností, kterou si je třeba co nejrychleji splnit. Právě správná "péče" o váš intimní život mu může dodat druhý dech nebo oživit a prodloužit intenzivní vášeň, kterou jste kdysi prožívali.

Klidně se sexu věnujte tehdy, kdy máte trochu více času na odpočinek, pak i samotný sexuální akt bude intenzivnější.

Váš Éros: Namítnete, kde vzít čas? Inspirací vám může být třeba exotická Malajsie. V Singapuru mají totiž jeden den volno, ve kterém se lidé mají věnovat hlavně sexu. Svátek se jmenuje "National Night" a má zájem zvýšit porodnost, ale vy se zařiďte podle svého.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Muži se nemilují jen očima, ale také chtějí slyšet, co vás vzrušuje, co vás dostane do extáze. Odvažte se a splňte mu jeho tajné sny. On chce, aby váš sex byl žhavý a vzrušující a abyste mu ukázala, že si ho naplno užíváte.

A to bez toho, abyste mu odhalila vaše přání a tužby, nepůjde. Udělejte si čas na rozhovor o tom, jak se cítíte, co vás těší, co vás trápí. Bez kvalitní komunikace žádný partnerský vztah nefunguje.

Váš Éros: Příkladný přístup k sexu můžete čerpat i z říše zvířat. Kdysi cestovatel a milovník zvířat Gerald Durell popsal milování lachtanů jako nejněžnější akt, který kdy vůbec viděl. A to lachtani nemluví lidskou řečí, a přesto si rozumí!

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - až 22. 8.)

Anální sex je praktika, kterou odmítáte? Škoda, je to spojení vrcholně intimní a rozkošnické, jenže překonat obavy není jednoduché. Variant je opravdu mnoho a jde jen o to nechat starosti stranou a vyjít vstříc análnímu poznávání.

Váš Éros: Máte-li pochybnosti, nejste v tom sami. S análním sexem se vyrovnává spousta lidí a hledáte-li odpověď na některou z otázek, najdete ji na stránkách http://www.sexualne.cz. Možná tam najdete i jiné užitečné rady a tipy anebo se můžete sami do diskuse zapojit.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Pozvánka na cestu kolem světa nemusí zavánět sexturistikou. Trochu dovolenkové exotiky si můžete dopřát i v podobě milostných poloh. Například v USA vede poloha, při níž žena klečí, akorát že není na čtyřech, ale leží na břiše.

Taková jízda v ložnici může být skutečným osvěžením běžné rutiny a přitom nejde o žádné extrémní výkony.

Váš Éros: Kniha Miloslava Stingla, Sex v pěti dílech světa, patří již dávno ke klasice. Přesto v ní najdete mnoho inspirací a poučení, jak erotiku a sex prožívají jiní lidé na světě. A možná dostanete chuť se do některé země v létě podívat. Dobrý tip na dovolenou, že?

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Víte, že zajímavé informace k vylepšení sexu získáte z menstruačního kalendáře? Říká se tomu umět využívat hormonální cyklus. Je to jen pár dní, během nichž je tělo ženy připravené nejen k početí, ale výrazně se zvýší i sexuální apetit. Stačí se spolehnout na pořádnou ochranu a sex při ovulaci zůstane bez následků.

Váš Éros: O této metodě však dobře ví páry, které touží po dítěti. Takže pozor, dámy a pánové, kvalitní kondom a lubrikační gel je nutností, nestojíte-li o to, aby vás bylo doma víc. V opačném případě přejeme mnoho trpělivosti a úspěchů.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Rychlé, praktické a vcelku levné řešení, jak najít nové možnosti sexuálního vyžití, je společná návštěva obchodu s erotickými hračkami. Naladí touhu po poznání a objevíte spoustu nových pomůcek, které vám napoví, že pravidla sexuálních her mohou mít mnoho podob. Už jen samotné překonání "tabu" zaručí zlepšení sexuálních prožitků.

Váš Éros: Svakom – EMMA je nový tip vibrátoru, který při maximálním nahřátí dosáhne teploty až 38 °C, což je příjemná teplota, kterou kromě ženského klitorisu určitě ocení i mnoho dalších erotogenních zón na vašem těle. K dostání na http://www.levnevibratory.cz/

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Romantika nespočívá jen v tom, že se budete doma nebo někde v nějakém pěkném hotelu mazlit či milovat. Romantické může být i to, že pozvete svou polovičku na procházku večerním městem, zajdete si společně na nějaký romantický film, dáte si spolu gyros u stánku nebo si třeba půjdete na chvíli posedět do vinného sklípku. Nejde ani tak o to, co budete dělat, ale o to, že budete mít chvíli jen a jen pro sebe.

Váš Éros: Kromě příjemných společných chvil ještě omládnete. Lidé, kteří si denně užívají milostných hrátek v posteli, vypadají o deset let mladší než ti, kteří se sexu věnují jen dvakrát týdně. Můžou za to hormony, které se při sexu uvolňují. U mužů je to hlavně testosteron, který povzbuzuje tvorbu svalů a kostí. U žen se uvolňovaný estrogen stará o pěknou pleť a lesklé vlasy.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Ženy mají velmi rády předehru. Existují však situace, při kterých se před pohlavním stykem mazlit nepotřebují a ničemu to neuškodí. Právě naopak. Prozradíme vám, v jakých situacích si můžete dovolit ji vynechat.

Máte za sebou bouřlivou noc plnou sexu? Pokud i po sexuálním maratonu dostanete ještě na sex chuť, předehra není nutná. Určitě se bez ní hravě obejdete!

Váš Éros: Poloha, ve které vy a váš partner usínáte, prozrazuje o vašich pocitech k němu více, než se může zdát. Uvolněná pozice hýždě na hýždě prozrazuje intimitu stejně jako nezávislost a to, že si každý jde svojí cestou. Avšak dotek hýždí signalizuje současně hlubokou sexuální a citlivou spřízněnost. A jak spíte vy?

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Najednou se před vámi objevil někdo, o kom si myslíte, že je tím pravým? Sveďte ho! Neberte si na sebe halenku s velkým výstřihem ani ultrakrátkou sukni, ale raději něco, čím na jedné straně vzbudíte pozornost, ale na druhou stranu svou krásu neodhalíte úplně.

Nejvhodnější barvy oblečení mají být takové, které vyvolávají asociaci s barvami zralého ovoce nebo masa. Jak jistě víte, láska prochází žaludkem a vše, co se dá sníst, muže láká.

Váš Éros: K ženskosti ovšem patří punčochy. Romanticky založená žena si vybere průsvitné jemné punčochy doplněné o pás s červenou výšivkou ve vzoru květin. Lem je vykrojený do krásných malých vlnek. Realistka se uchýlí k rafinovaným samodržícím punčochám nebo decentním se švem.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Při sexu dochází k vyplavování endorfinů, tzv. hormonů štěstí, a návrat k dobré náladě je tak mnohem jednodušší. Jenže, jak se zachovat po hádce? Sex bývá po hádce mnohem živočišnější, neboť se v něm projeví naštvanost, vztek a bojová nálada, tím pádem se po hádce mění z romantického milování na sex bouřlivý a vášnivý!

Dotyky, pohlazení a polibky si nechte až po samotném milostném aktu. Na ně budete mít po smíření času dost.

Váš Éros: Usmiřovat se můžete třeba při sledování internetové televize http://www.playtvak.cz/ , která nabízí zajímavé sekvence 10 tajemství lidského těla, která možná neznáte nebo zhlédnout film O zvláštních informacích o sexu, o nichž asi netušíte.

Doporučujeme

Články odjinud