Erotický horoskop na červenec: Kozorohy čeká osudové setkání

Erotický horoskop na červenec: Kozorohy čeká osudové setkání

Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu v lásce v červenci 2018? Poddáme se letnímu románku, nebo prohloubíme svůj trvalý vztah?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

V milostných záležitostech nechodíte dlouho kolem horké kaše. Jestli vám někdo padne do oka, pozvete ho na rande. Případný neúspěch ze sebe setřesete ihned. Vždyť kolem je tolik lákavých příležitostí!

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Svobodní si dopřávají všechny krásy, které jim horké letní dny nabízí. Vyzařujete osobité kouzlo, díky němuž nemáte nouzi o pozornost opačného pohlaví. Zadaní oproti tomu vnáší do partnerství napětí.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Horkou letní vášeň se vám bohužel od 10. července nedaří využít tak, jak byste si představovali. Z milostných neúspěchů se naštěstí rychle otřepete. Řídíte se heslem, pro jedno kvítí slunce nesvítí.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Procházíte obdobím, kdy vztahy rostou a vyvíjejí se. Nemusí to být vždy příjemné, ale pro lásku je to nezbytné. Singles přestanou chránit svou diskrétní zónu a otevřou se perspektivnímu seznámení.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Mnohem více než Itálie v domácnosti by vám teď svědčila dovolená někde na jihu. S miláčkem se nedokážete na ničem domluvit po dobrém a vznikají zbytečné rozepře. Oba navíc své problémy zveličujete.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Nechte všechno v rukou osudu a věřte, že okolnosti vás k lásce navedou samy. Zadaní mají tendenci partnera neustále omlouvat a idealizovat jej. Hlavně kolem 30. července se snažte stát nohama na zemi.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sex-appeal a bujná fantazie z vás učiní nezapomenutelné milence. Dokonce i dosud nezadaní mohou vyhlížet měsíc plný vzrušení. Jste čilí a dokážete se postarat, abyste neusínali v prázdné posteli.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Usměje se na vás štěstí v podobě spřízněné duše, která splňuje i ty nejpřísnější nároky na potenciálního partnera. Zadaní mohou s miláčkem bojovat kvůli odlišným pohledům na materiální stránku života.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Díky opatrnosti a nadhledu můžete konfliktům na milostné půdě předejít. Největším pomocníkem však bude váš pověstný optimismus, díky kterému vás žádná svízel nepoloží na lopatky. Víte, že bude lépe.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Láska se objeví jako blesk z čistého nebe. Místo flirtu nebo románku na jednu noc pro vás vesmír nachystal osudové seznámení. Hluboké city se nevyhnou ani již existujícím párům. Stereotyp je ta tam.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

V prvních dvou červencových dnech to mezi vámi vře víc, než je zvykem. Co takhle zařídit si program bez miláčka, abyste se moc neprovokovali? Svobodní by zkraje měsíce mohli narazit na nový objev!

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Díky úplňku se dokážete lépe vcítit do potřeb druhých lidí, což svědčí dlouholetým vztahům. Můžete porozumět motivaci drahé polovičky pro jisté životní kroky nebo naopak rozkrýt, že neříká pravdu.

Doporučujeme

Články odjinud