Erotický horoskop na červenec: Váhy čeká vášnivý sex, Štíři odhalí nevěru

Erotický horoskop na červenec: Váhy čeká vášnivý sex, Štíři odhalí nevěru

Hledáte jen trošku koření do svého letitého vztahu, nebo naopak teprve toužíte po svazku na celý život? Léto je k navazování nových známostí tím správným časem. Jak to budete mít podle hvězd zrovna vy v letošním červenci?

Beran (21.3. - 20.4.)

Erotično a sex se promítnou do všech vašich činností. Drahou polovičku v Adamově rouše uvidíte i v nudlové polévce, pod polštářem si necháte jeho trenky od pyžama. Zkrátka, na pár dní zůstanete sama a bude se vám stýskat. A to je známka toho, že je u vás všechno v naprostém pořádku. Po návratu vám partner odloučení vynahradí.

Váš Éros : Mezi tím si připravte recept na dobrou večeři. Nemusíte vymýšlet nic složitého. Stačí připravit na olivovém oleji mořské plody a jako sladkou tečku na závěr připravit ovoce s ořechy, medem a šlehačkou. A afrodiziakální menu je na světě.

Pokračování 2 / 13

Býk (21.4. - 21.5.)

Přivažte svého milého na řetěz. Vaše rádoby kamarádka se ho chystá lapit na speciální ďábelské masíčko a dovezené víno, kterému ten váš nikdy nedokáže odolat. Pozor na ni, v poslední době si v posteli rozumíte jako Tataři, i když předtím tomu tak nebylo. Není to tím, že drahého pokládáte za jasnozřivce, který vám umí číst myšlenky?

Váš Éros: Vezměte si příklad třeba z asijské kultury, kde je falus zbožňovaným a opečovávaným symbolem plodnosti a mužství. A právě to poslední, obdiv a péči o mužnou chloubu, váš partner postrádá. Postarejte se, aby nestrádal dlouho!

Pokračování 3 / 13

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Že je to nuda, pořád stejně a s tím samým v posteli? Okořeňte svůj sexuální život kouzly se zmrzlinou, marmeládou, kostkami ledu, peříčky a hedvábnými šátky. A v polovině července se začnou dít věci, kdy vás posedlost sexem pohltí tak, že si vezmete z práce den volna. A když dovolenou nedostanete, s klidem si střihnete „áčko“.

Váš Éros: Když se sexem vyčerpáte a doma už nebude k jídlu ani kůrka, vezměte se za ruku a po cestě do supermarketu se zastavte pod stromem třešně. Obejměte se a dejte si pusu. Tento strom upevňuje lásku a zvyšuje chuť na sex.

Pokračování 4 / 13

Rak (22.6. - 22.7.)

Zatoužíte zakotvit v přístavu vážného vztahu. Pokud máte stálého partnera, rozezní se vám v hlavě svatební zvony. Jste-li sama, dejte šanci prvnímu pohlednému chlapovi, který o vás projeví zájem, ale než mu skočíte do náruče, pořádně si ho proklepněte. Co když má vybílené konto, nechává všude za sebou špinavé ponožky anebo co hůř, jeho kašpárek je opravdu mini.

Váš Éros: Nejrychlejší prověrkou, kdo a co je zač, je hra na pravdu. Začněte takticky, namalujte do písku otazník nebo jej sestavte z oblázků a pak položte první otázku. Neptejte se však hned, kolikátá jste v řadě, hra by skončila dřív, než se dozvíte to podstatné.

Pokračování 5 / 13

Lev (23. 7. - až 22. 8.)

Lvice a Lev jsou ideální pár pro sex i společný život. Oba cílevědomě budují kariéru, jdou si za svým a nikdy ničemu a nikomu neustoupí. Milování je jako smršť, stejně rychlé a hlasité. Po aktu jsou však schopni se pohádat a opět usmiřovat. Hledáte-li klidnější život, dejte přednost Rakovi nebo Střelci, kteří se vám podřídí a ani v sexu nebudete strádat.

Váš Éros: Toužíte být chvíli sami nebo s někým, kdo vám nebude překážet a je na tom stejně jako vy? Vydejte se na pobyt pro nezadané, na výlet, k moři nebo na toulky po vlastech českých. Na stránkách primaparta.cz jsou ještě volné letní i podzimní pobyty.

Pokračování 6 / 13

Panna (23.8. - 22.9.)

Nalákejte do ložnice svého přitažlivého známého. Odvede skvělou práci a prvotřídní sex, ale že by se chytil na vějičku a zůstal, s tím nepočítejte. Nedáte si totiž pozor na pusu a při orgasmu ho oslovíte jménem svého bývalého. Bude to trapas, ale alespoň si užijete, co je vám už dlouho odpíráno – sex jaksepatří.

Váš Éros: Hledáte a stále nemáte jasno, kdo to má být a co od něho očekávat? Krasavce? Ne! Kutila? Ne, vystačíte si sama. Potřebujete trpělivého pohodáře, který vám často opakuje „miluji tě“ a myslí to opravdu vážně.

Pokračování 7 / 13

Váhy (23.9. - 23.10.)

Dejte šanci tichému muži, který s vámi bude o dovolené sedávat u stolu. Chová se sice jako hluchoněmý, ale v postelových hrátkách je profík. Když přistoupíte na jeho neobvyklé přání, splní vám nejtajnější sen o dokonalém souznění duší i těla. A když se charakteristika, zatím neznámého milence, shoduje s tím vaším „nemluvou“, kterého máte doma, zachovejte se stejně.

Váš Éros: Berte život s humorem a zvlášť v létě si nekazte náladu nepodstatnými maličkostmi. Vždyť i slavný milovník Giacomo Casanova prohlásil, že: „Sexuální prožitek dosahuje maxima v našich představách. V praxi je poloviční.“

Pokračování 8 / 13

Štír (24.10. - 22.11.)

Výčitky a slídění jsou vám cizí, přesto nastane situace, kdy použijete jedovatý konec ocásku – a bodnete. Po létech soužití se totiž provalí aférka vašeho partnera, která nezůstala bez následků. Inu, Štíři jsou mírumilovní, ale jen dokud jim nikdo neubližuje. Zkuste uvažovat, kdo za to nemůže – ten potomek, který měl tátu celá léta jen „na půl“. Ale partnera nechte chvíli vydusit…

Pokračování 9 / 13

Váš Éros:

Porovnejte si vaše starosti s jinými a pusťte si krátký animovaný film O sexu postižených lidí. Pak budete ráda, že máte doma zdravého partnera, kterému kdysi jen „ujely nohy“.

Pokračování 10 / 13

Střelec (23.11. - 21.12.)

Znenadání se ve dveřích objeví jeden váš „bývalý“. Zjistíte, že vás k němu stále něco táhne, ale červený nos a břicho jako sud varují, že něco není v pořádku. Ty vášnivé noci i mládí jsou nenávratně pryč, tak proč si komplikovat život? Nebo si troufnete a střihnete si na zkoušku jedno číslo jen tak z nostalgie?

Váš Éros: Ze sentimentální nálady vás možná vyléčí vědecký průzkum na téma "Proč muži v noci vstávají z postele", který ukázal, že: 5 % se musí napít, 12 % musí na záchod, 83 % musí domů. Možná ten poslední důvod je ten, který se kdysi zasloužil o krach vašeho vztahu.

Pokračování 11 / 13

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Teplý večer, nebe plné hvězd a šumění moře. Najednou se objeví ON. Jenže chyba lávky, vy roztajete, ale ten krasavec o vás zjevně nestojí. Hra na stíhačku je pod vaši úroveň, takže si necháte zajít chuť a pokorně se vrátíte nohama na zem. Zkuste to, ten milý chlapík z pokoje na konci chodby také není k zahození.

Váš Éros: Vzpomeňte, že Egon Lánský (český místopředseda vlády ČR, 2002) o hledání partnera řekl: „Pátrání po dokonalosti: Jestli hledáš muže, který je přitažlivý, vtipný, chytrý, sebevědomý, citlivý, sexy, něžný a romantický, jdi do kina.“

Pokračování 12 / 13

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Nedejte se nachytat. Šéf sice vypadá jako solidní pán, ale z lákavé pracovní nabídky se vyklube něco jako eskort servis, tak dejte pozor, kam a s kým pojedete. Doma se před partnerem o nabídce ani nezmiňujte, mohl by nekalý záměr prokouknout dřív než vy a myslet, že záměrně zastíráte pravý účel cesty.

Váš Éros: Takže jinak. Doma si hrajte na svém písku a hleďte si svého kyblíčku. Pamatujte, že antikoncepční pilulka je druhá nejlepší věc, kterou si žena může vložit do úst, aby zabránila otěhotnění.

Pokračování 13 / 13

Ryby (21.2. - 20.3.)

Váš milostný a sexuální život vázne na mrtvém bodě. Možná, že od partnerů čekáte jen samé špatnosti. Pokud váš bývalý lhal, podváděl a ohlédl se za každou sukní, neznamená to, že stejní ničemové jsou i ti ostatní. A přiznejte si, že ten poslední stál v posteli za to a dalo se s ním vyjít. Nechcete ho vzít zpátky?

Váš Éros: Škarohlídství máte možná v povaze, ale možná plyne i z předsudků z mládí. Aby vaše ratolesti netrpěly, pořiďte jim z nakladatelství Sun knihu, která jasným a přístupným jazykem vysvětlí dětem, co je to sexualita. První knížka o sexu pro holky a kluky vypráví příběh jedné rodiny a na jejím příkladu se snaží osvětlit a odpovědět zvídavé dětské otázky.

Doporučujeme

Články odjinud