Erotický horoskop na duben: Blíženci se budou učit líbat, Raci koupat

Erotický horoskop na duben: Blíženci se budou učit líbat, Raci koupat

Každý měsíc se planetární konstelace trochu změní a energie okolo nás utvoří jiný koktejl. Podívejte se, co nám hvězdy přichystaly pro následující měsíc.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Frekvence milování se vnímá jako něco, v čem netřeba mít přesný řád. Možná nemusíte mít dny na sex a na televizi, ale měli byste se s partnerem dohodnout na sladění intenzity. Kolik je pro vás málo, kolik akorát a co už netřeba přehánět. Stejně se zeptejte i na jeho představy a podle toho slaďte obě strany. Nespokojenost s frekvencí je častým problémem v ložnicích, přestože se o něm nemluví. A jak jste na tom u vás?

Váš Éros: Vybočit z každodenní rutiny někdy pomůže víc než sáhodlouhé rozhovory. Udělejte si erotický piknik – s teplou dekou někde v přírodě a vezměte si sebou nejen něco dobrého, ale přibalte i kufřík s hračkami.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Pokud dosud předstíráte, že se vám něco líbí, že vás něco baví, a přitom to tak vůbec není, zamyslete se nad tím, nač je to dobré. Nebylo by lepší svého partnera vzdělávat v tom, co je pro vás skutečně zajímavé?

Řekněte mu, co chcete, aby dělal. Hrané orgasmy a podobné ložnicové pózy nepatří do kvalitního důvěrného vztahu dvou partnerů, ale spíše do romantických scén ženských románů.

Váš Éros: Že vás ani partnera romantika právě nebere? A co erotická pohádka? Zkusili jste si někdy nějakou vymyslet? Do děje můžete zařadit sebe, partnera nebo i někoho třetího, své tužby a přání. Je to na vás, jaký obsah bude pohádka mít.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Polibky pět minut před sexem jsou fajn, ale neměly by to být jediné vášnivé polibky, které si dáváte. Horký polibek na rozloučenou vás i jeho pozitivně naladí a navíc způsobí to, že se oba budete na sebe navzájem ještě více těšit.

Polibky venku na procházce či v kině také mají své kouzlo, proto by ve vašem intimním životě neměly chybět. Naopak, pokud se vytratí, je něco špatně.

Váš Éros: Kolik polibků znáte – udělejte si soukromý test a přitom překonejte váš osobní rekord. Vydržíte se líbat minutu, dvě, nebo déle? A víte, že průměrný člověk prolíbá dva týdny života a že o nejdelší polibek dlouhý 38 hodin a 18 minut se postarala italská dvojice v roce 2004?

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Koupel nebo společná masáž ve vodě se může stát tím nejkrásnějším zakončením dne. Vytvořte si příjemné prostředí, zapalte vonné svíčky, připravte si kostky ledu. Pokud je to možné, tak pusťte smyslnou hudbu, zhasněte a pozvěte svého milovaného ke společné koupeli.

Omývejte se, hlaďte se a jemně dotýkejte, můžete použít masážní oleje. Radujte se ze společného prožitku a blízkosti.

Váš Éros: Když vás „obyčejná“ koupel neláká, dopřejte si něco zajímavějšího. Oblékněte třeba kalhotky z bonbónků, malujte si na tělo čokoládou nebo si kupte koupelovou lázeň, která promění vodu v příjemně voňavé želé.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvice skálopevně věří, že člověk musí mít svůj cíl. Ví, že i velké nadání vyjde vniveč, pokud jej člověk nedokáže realizovat. Toto je její tajemství úspěchu nejen v práci, ale i v lásce. Asi proto jí erotické vztahy dávají pořádně zabrat. Stydí se ukázat své pravé Já.

Je mnohem drsnější než opravdu chce. Strach před selháním při pohlavním styku ji podněcuje k tělesné aktivitě, tělocviku a jiným sportům.

Váš Éros: I po sportu se dá sexovat, například s vaginální činkou, která slouží hlavně k posílení pánevního dna. Od Venušiných kuliček se liší tím, že má výrazně vyšší hmotnost a uvnitř není dutá. O vibracích nemůže být ani řeč, ale proč ji nevyzkoušet?

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Zábrany v sexu jsou pro ni neznámým pojmem. Fascinuje ji chuť smyslnosti. Erotické touhy si ráda vyzkouší kdekoli a nejlépe v přírodě, kde zažívá pocity volnosti a dobrodružství. Nestydí se ani za žádostivost a otevřeně dává najevo, co očekává.

Dlouhá něžná předehra není nic pro ni. Na vydráždění jí stačí málo a co v mazlení nevyžaduje před tím, to očekává potom.

Váš Éros: Něžnosti, kterými budete svého partnera zahrnovat, se vám vrátí několikanásobně v milostné chvíli. Dejte mu pocítit, že je jedinečnou osobou na celém světě. Ráno ho vzbuďte milým slovem a pusou a k tomu přidejte opulentní snídani.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Znamení Vah miluje všechno, co zpříjemňuje život a dělá ho útulnějším, krásnějším a vzdušnějším. Potřebuje partnera, který nebere život příliš vážně, a tak si obvykle vybírá někoho nekonvenčního. Toho, který jí dá dostatek svobody a neomezí její spontánnost a hravou erotickou fantazii. Je to i váš případ, nebo se hvězdy pletou?

Váš Éros: Strach, bolest, ztráta, naděje, vášeň, láska… to je ve zkratce román Ztrácíme se v sobě. Vrátíte se do teenagerských dob, prvních polibků, dotyků, prvního milování. Příběh je strhující, dramatický, emotivní, plný zvratů a velmi snadno vás vtáhne do děje. Autorkou je Jasinda Wilderová a kniha je ke stažení i v elektronické podobě.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Štírky jsou všeobecně krásná a tak trochu tajemná stvoření. Jejich neklidný duch žije tady a teď. Vždyť nač plánovat? Sex je pro ně dobrodružstvím. Romantika, či "rychlovka"? Těžko říct, na co právě budou mít chuť.

Vždy však trvají na tom, aby byly ony samy spokojené. Od muže se očekává navození správné nálady a jde se na věc. Hned. Štírky chtějí prostě v erotice a sexu zkusit všechno.

Váš Éros: Jde na vás jaro a máte v úmyslu vyměnit nábytek? Pohodlné křeslo v ložnici určitě není zbytečné. Svádět v něm jeden druhého je báječná sexy hra. Ptáte se, co je na tom tak zajímavého? V křesle se přece dá zvládnout nejedna lákavá erotická poloha.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Vaše erotická energie bude na vrcholu a budete chtít vyzkoušet co nejvíce poloh, nejlépe pokaždé nějakou novou, a uvítáte i vzrušující sexuální praktiky. Sex bez zábran. A výčitky svědomí, ty vás trápit nebudou. S vaší pomocí se váš partner promění v milence, po jakém touží všechny ženy.

Co vás rozhodně rozpálí, je sex ve vodě, tak si na jeden večer s drahouškem naplánujte vanu nebo zarezervujte wellness pro dva.

Váš Éros: Až pojedete na víkend, zahněte autem někam do opuštěného lesíka či na polní cestu. Partnera to sice vyvede z míry, ale rázem pochopí, oč vám jde. Kdoví, možná se mu to zalíbí tak, že příště bude sám tahat za volant, abyste odbočili někam do soukromí.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

S partnerem se tentokrát neshodnete. Když vy máte chuť na rychlovku, on touží hodiny experimentovat. Před sexem tedy položte na stolek k posteli nějakou učebnici sexu a nechte ji otevřenou přesně na straně, která vás zaujala. Jen slepého by taková výzva netrkla. A když ani to nepomůže, musíte na to jinak, „po lopatě“.

Váš Éros: Chcete-li tak trochu polechtat mužskou fantazii, stačí otevřít prádelník. Použijte krajkové kalhotky nebo i sexy punčošky jako dekoraci do ložnice. Jen tak přehozené, jako jemně lákavý fetiš na posteli, nočním stolku nebo přes lampu. Odstíny lásky mají různé podoby, ale erotické prádlo umí velmi efektivně naladit na erotickou vlnu.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Jak vám to bude v dubnu klapat? S Blížencem budete ochotna experimentovat, ale příležitostí bude pomálu, Panna a jeho jazyk s vámi udělají divy, Štír vás bude příjemně šokovat a se Střelcem si ráda pohrajete a on s vámi také.

Milujete adrenalin? Při sexu s Kozorohem se nevyplaví, zato s Rybami zažijete sex z jiné galaxie.

Váš Éros: Podle amerických vědců platí přímá úměra - čím více orgasmů, tím delší život. Kdo ho dosahuje pravidelně, může žít až o osm let déle než člověk, který se milování věnuje zřídka.

Kromě toho má o třicet procent menší pravděpodobnost, že ho postihnou nemoci srdce, a navíc se úspěšně vyhýbá častým chřipkám a nachlazením. No není to báječná imunoterapie?

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Zažít sex ve snu je určitě na pořádnou freudovskou analýzu, ale my se podívejme, co říká snář. Ten říká, že pokud má člověk sny o sexu, může se těšit na časy plné štěstí. Pokud ve snu vidí někoho se milovat, čeká ho veselé období.

A aprílový měsíc má být rozpustilý, tak sněte a nechte si zdát třeba o milování se svým partnerem.

Váš Éros: Vy inspiraci nepotřebujete, ale partner ano. Možná na něho zafunguje něco z experimentu, který provedli vědci na akvarijních rybkách.

Podobně jako lidský sameček reaguje na smyslné vlnění ženiných boků, tak vzrůstá i erotický zájem rybích samců o rybku, která se správně „zavrtěla“.

Doporučujeme

Články odjinud