Erotický horoskop na prosinec : Kdo si může dovolit něveru?

Erotický horoskop na prosinec : Kdo si může dovolit něveru?

Vzhledem k tomu, že erotiku ovlivňuje ze všeho nejvíce Venuše ze Střelce, budou se dít věci! I ti, kteří obvykle o tom, komu a jak projeví svou přízeň, přemýšlejí, se nyní vrhají do dobrodružství způsobem, který by jindy sami označili jako silně riskantní. Podlehnete aktuálním planetárním trendům, nebo se budete alespoň snažit odolat?

Beran (21.3. - 20.4.)

Ohledně práce můžete mít sice ta nejskvělejší předsevzetí, ale nakonec všechno dopadne jinak. Vaší pozornost si stáhne Venuše, která se až do 25. prosince nachází ve Střelci. Uchazečů o vaši přízeň bude spousta! Vy pak nebudete vědět, zda si jednoho nechat a zbytek pominout, nebo zda využít trochu odvázané nálady, která z planetárních energií pramení, a pohrávat si se všemi. To, že vás druhá možnost láká daleko víc, je naprosto samozřejmé. Musíte si však uvědomit, že se koncem roku situace zásadně změní. To, co se zdálo zkraje jako rozumné, může pak mít dost problematický dopad.

Váš Éros :

Když se už rozhodnete, že si ke svému aktuálnímu partnerovi pořídíte i někoho pro občerstvení, musíte se alespoň chovat rozumně. Dbejte na to, aby se tito dva dotyční nikdy nepotkali. Kdyby ani nevěděli, že ten druhý vůbec existuje, bylo by to optimální!

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Chcete si užívat? Klidně! Přesto byste si měla zachovat alespoň trochu zdravého rozumu, na nějž jste (právem) tak pyšná. Zásadní problémy vám může přinést Venuše, která je až do svátků ve vašem sektoru majetku cizího. Pro váš klid je důležité, abyste si uvědomila, že láska a peníze se nikdy nemají plést dohromady. Jakmile se nově poznaný muž začne až příliš zajímat o stav vašeho účtu a majetku vůbec, zapojte chladnou hlavu a utíkejte co nejrychleji a co nejdál. V opačném případě hrozí, že jeho naléhání podlehnete a prozradíte mu na sebe daleko víc, než je zdrávo.

Váš Éros:

Nezávazný a nezodpovědný sex není nic pro vás. Historky, které vám z této oblasti poskytují kamarádky, vás sice baví, ale o tom, že byste se stala hrdinkou podobných zážitků, neuvažujete. Vlastní klid je vám podstatně milejší!

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Vzhledem k tomu, jak zajímavě se první prosincová dekáda rýsuje, můžete plným právem čekat, že ani váš erotický život zkrátka nepřijde. Ve vašem partnerském sektoru však navíc figuruje Merkur, který se 3. prosince obrací do zpětného chodu a který vás nutí k přemýšlení. Nezdá se vám, že je nejvyšší čas, abyste si člověka, kterého vám kamarádky dohazují, konečně alespoň prohlédla? Ke zkoumání jeho erotických kvalit zatím ještě nepřistoupíte, ale i to, co vám při pohledu na něj napoví intuice, pro základní rozhodnutí stačí.

Váš Éros:

Opět si uvědomíte, že sehnat člověka, s nímž vám to klape v posteli, není ani trochu jednoduché. Nejde o to, že byste měla tak nezvládnutelné sexuální nároky, ale o to, že hledáte člověka, který má kromě fyzické výdrže ještě i inteligenci a smysl pro humor!

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

I když nějaké zásadní životní změny nemáte vůbec v plánu, vypadá to, že vám osud na dveře neklepe, ale přímo mlátí. Po náznacích, které si můžete vyložit celkem jakkoliv a které nic závažného nesignalizují, přijde zásadní změna. Odstartuje ji 25. prosinec! Ve vašem partnerském sektoru se setká Venuše se Saturnem a vy se dozvíte, že s vámi miláček má velice vážné a zásadní úmysly. To, že vás to vyvede z míry, je jen velmi slabý popis toho, co se s vámi děje. Kdyby přímo vedle vás vybuchla bomba, překvapilo by vás to snad méně…

Váš Éros:

Hlavně si neříkejte, že si ještě předtím, než se vrhnete do odpovědného a věrného partnerského vztahu, musíte pořádně užít. Ochotných by bylo sice dost, ale váš miláček by se o vašem úletu dozvěděl snad ještě dřív, než byste se z cizí postele bezpečně dostala domů.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - až 22. 8.)

Ohledně erotiky vás čeká neskutečně štědrý měsíc. S tím, že se vám sex bude líbit a že ho budete mít hojnost, můžete počítat. To, jak konkrétně budou dny probíhat, je však jen na vás. Pokud se rozhodnete, že budete vylepšovat vztah, který máte, a pomocí erotického umění ho budete stabilizovat a posilovat, bude to vynikající. Se stejným úspěchem si můžete nabalit několik milenců a dovolit, aby vám svým milostným uměním zpestřovali život. V každém případě však 25. prosince přijde zlom. Ve vašem sektoru romantických lásek se setká Venuše se Saturnem a vy pochopíte, že éra dobrodružství končí. Vy přece stojíte jen o jednoho!

Váš Éros:

Všeho moc škodí – a ve vašem případě může vztah negativně ovlivnit i oheň, jímž planete. Když miláčka za účelem erotických hrátek vzbudíte jednou za týden, upřímně to uvítá. Když ho však budete budit každou noc, dá vám dost nevybíravě najevo, že sex je sice pěkná věc, ale on by se alespoň občas moc rád vyspal.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Přiznejte si, že s nostalgií vzpomínáte na středověk, kdy se v době adventu sex tvrdě zakazoval! Momentálně toho máte tolik, že nevíte, kam dřív skočit. To, že vás v tak napjaté a ve všech směrech náročné atmosféře všechno, co se týká sexu, víceméně obtěžuje, je pak jasné. Silně obsazené znamení Střelce vám navíc posílá do cesty muže, kteří mají dojem, že své odmítání máte jako svéráznou formu koketerie.

Než jim vysvětlíte, že je odmítáte opravdu vážně, bude vám to trvat dlouho a bude vás to stát hodně, ale opravdu hodně sil. Naštěstí se koncem prosince Saturn dostane do Kozoroha, vy odškrtáte splněné adventní a vánoční povinnosti a konečně si začnete po všech stránkách vychutnávat život včetně erotiky.

Váš Éros:

To, že vás erotika neláká, není důkaz vašich snížených sexuálních potřeb, ale naopak důsledek práce, které máte až nad hlavu. Naštěstí máte chápavého partnera. Z toho, že chodíte do postele jenom spát, není sice nijak nadšený, ale taky kolem toho nedělá zbytečné drama.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Předem si uvědomte, že o všem včetně sexu se dá diskutovat. Využijte svůj silně a dobře obsazený komunikační sektor a sex si naplánujte stejně, jako si plánujete návštěvu vánočních večírků, nákup dárků a pečení cukroví. Vaše romantická duše tím sice může trpět, ale hlava vám tento přístup jenom pochválí. Jen tímto postojem mezi vás na nejhektičtější měsíc roku vnesete vytouženou harmonii. Zvládnete všechny potřebné předvánoční přípravy, pobavíte se na večírcích a sex budete mít jako tu nejkrásnější relaxaci.

Váš Éros:

Hlavně se netvařte, jako by vám na sexu nezáleželo a jako by vás erotika vlastně vůbec nezajímala. Svůj zájem dejte miláčkovi najevo sice decentně, ale zároveň tak, aby pochopil, že jeho objetí je to poslední, bez čeho se chcete a dokážete obejít.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Hned na začátku měsíce si chvíli sedněte a vzpomínejte. Hlavou si nechte proběhnout hlavně vzpomínky na chvíle, kdy vám nezvládnutá erotika do života vnesla problémy, bez kterých byste se klidně obešla a které jste pak musela dlouho řešit. Bude to velmi dobrá prevence potíží, které mohou přijít v poslední prosincové dekádě.

Nejednou se dostanete do situace, kdy budete mít chuť hodit za hlavu veškerou prozíravost a opatrnost, na kterou jste tak pyšná, a vrhnout se do náruče prvnímu člověku, který vás o to požádá. Přesto – nebo právě proto – jednejte opatrně. Sebevědomí byste si tím možná vylepšila, ale z průšvihu, do kterého byste zapadla, byste se hrabala ještě na jaře.

Váš Éros:

Ohledně erotiky se nespoléhejte na nikoho a na nic. Problematické mohou být zejména kamarádky, které nemají ohledně vlastní sexuální orientace jasno a které s vaší pomocí chtějí pochopit, kam skutečně patří. Obvykle pomáháte docela ráda, ale tentokrát je to i na vás moc.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Vzhledem k Venuši, která se ve vašem znamení zdržuje od 1. do 25. prosince, si ohledně erotiky nemáte na co stěžovat. Jde o činnost, která ve vašem případě funguje nejen jako pojítko mezi vámi a partnerem, ale zároveň jako relaxace a velmi účinné cvičení. Není tedy divu, že se jí s chutí oddáváte v každé volné chvíli. Na rozdíl od svých kamarádek, kolegyň a příbuzných si totiž uvědomujete, že Vánoce, kdy bude o jeden až dva druhy cukroví méně a partner všestranně uspokojený, proběhnou daleko lépe, než kdyby druhů cukroví bylo čtyřiadvacet a partner byl frustrovaný, a tím pádem naštvaný.

Váš Éros:

V erotice nejedete na rafinovanost a vynalézavost, ale spíše na množství. Dobře si uvědomujete, že ve všestranně napjatém prosinci nastanou chvíle, kdy po sexu toužíte, ale na dlouhé a pomalé svádění partnera nemáte čas. Byla by však škoda, kdyby si miláček na tento způsob sexuální interakce zvykl a bral ho jako něco normálního.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Hlavně si uvědomte, že sama sebe nezměníte. Když pak pochopíte, že nedokážete změnit ani svého miláčka, je cesta k vašemu sexuálnímu souladu otevřená. Následně je však potřeba, abyste svého miláčka upozornila, že ani on nedokáže změnit vás. Pokud má pocit, že byste měla na jeho podněty a erotické fantazie reagovat kladněji, měl by se dozvědět, že všeho máte až nad hlavu a o další úkolování nestojíte. Poprvé bude reagovat nasupeně, ale pak připustí, že můžete mít pravdu. Návrh, který pak padne, vám dokáže, že o vašich slovech přemýšlel a že je vzal vážně.

Váš Éros:

Erotické problémy nemáte. Pokud usoudíte, že miláček to s požadavky, které na vás má, přehání, klidně mu to řekněte. Zjistíte, že zázraky se přece jen dějí! K vašemu údivu se ani neurazí, ani nenaštve, ale začne o vašich slovech přemýšlet.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Úvahy o tom, zda mít, či nemít sex na kamarádském základě, nabývají na obrátkách. Kamarádů, kteří chtějí převod do kategorie „kamarádi s výhodami“, je stále víc a vy nevíte, co s nimi. Zatím stačí, když jim vysvětlujete, že nic takového riskovat nebudete. Argumenty, že byste výměnou za dobrého kamaráda získala mizerného milence, zatím zabírají. Když se ale 25. prosince Venuše přesune do vašeho sektoru tajemství, nabude jejich tlak na intenzitě. V takovém případě klidně pozvedněte hlas a důrazně řekněte, že si svůj erotický život budete řídit sama!

Váš Éros:

Do shánění nových milenců se vám nechce. Dobře si uvědomujete, že váš miláček sice není v žádném směru ideální, ale pořád je podstatně lepší než nový partner, kterého byste musela všechno znovu učit…

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Počítejte s tím, že se v práci nezastavíte. Máte spoustu úkolů a chcete i potřebujete dokázat, že je bez problémů zvládnete. Partner se v této napjaté a pro oba náročné situaci chová kupodivu rozumně. Po návratu domů vám sám od sebe uvaří kávu, obklopí vás péčí a čeká, až vyšlete příslušný signál. Když dáte najevo, že máte o jeho erotické projevy zájem, bude nelíčeně potěšený. Kdybyste ale byla unavená natolik, že o nic takového nestojíte, rozhodně se kvůli tomu nezblázní. Musíte prostě konstatovat, že jste si partnera vybrala dobře…

Váš Éros:

Chápavost je sice fajn, ale nic se nemá přehánět. Jakmile usoudíte, že si partner až příliš všímá vaší společné kamarádky, na nic nečekejte a přejděte do protiútoku. Je to možná předčasné, ale zase je to lepší, než teď nebezpečí nevěnovat pozornost a později litovat.

Doporučujeme

Články odjinud