Erotický horoskop na srpen: Střelce čeká osudové setkání, Ryby harmonie

Erotický horoskop na srpen: Střelce čeká osudové setkání, Ryby harmonie

Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu v lásce v srpnu 2018? Poddáme se letnímu románku, nebo prohloubíme svůj trvalý vztah?

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Singles drží všechna esa v rukávu. Díky správně voleným slůvkům najdou osobu, která je k nim jak ušitá. Hledejte na místech spojených se zábavou. V partnerství se kolem 14. objevují drobné nerovnováhy.

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Díky kamarádům se otřepete i z těch nejhorších zážitků, proto buďte na příjmu. Ve vztazích to vře zejména kolem 18. srpna, kdy jsou hádky na denním pořádku. Najděte činnost, která vás pohladí na duši.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

V prvním srpnovém týdnu si na lásku ještě nechte zajít chuť, trigon Venuše vztahy spíš ochlazuje. Poté se karty obrací a váš erotický horoskop slibuje, že prožijete skutečně žhavé léto. Obří sex-appeal vám otevírá netušené možnosti.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Svobodní si na ideální polovičku musí ještě chvíli počkat. I když poznáte spoustu sympatických tváří, při bližším ohledání zjistíte, že nemáte nic společného. Nedovolte, aby vás neúspěch citově ranil.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jste neuvěřitelně galantní, vždy naleznete správná slova, což vám otevírá dveře k nejednomu srdci. Užíváte si lichotky a nesčetné možnosti k flirtu i vážnému vztahu. Ožijí i dlouholeté všední vztahy.

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nalezení spřízněné duše by mělo být hračkou. Když se vám někdo zalíbí, neváháte a uděláte první krok k seznámení. Ve vztahu se vám konečně podaří vyskočit z kolotoče rutiny. Sami se pustíte do změn.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Opačné pohlaví přitahujete jako magnet, což je skvělá zpráva pro singles i Váhy bojující se stereotypním vztahem. Miláček zavětří konkurenci a začne se víc snažit. Nuda v posteli rozhodně nehrozí.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Připravte návnadu a vyrazte s udičkou na lov. Tentokrát objevíte člověka, který za to rozhodně stojí! Hvězdy na vás spiklenecky pomrkávají a směrují za kulturou. Tam jsou šance na seznámení nejvyšší.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Láska na první pohled vám zamotá hlavu a nedovolí, abyste dokázali myslet na cokoliv jiného. Uprostřed měsíce vám hvězdy sešlou inspirativní osobu, u níž máte pocit, jako byste se znali celé věky.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Srpen je bohatý na seznámení, jedním dechem ale hvězdy varují před citovým zklamáním. Od nového objevu si raději moc neslibujte. V partnerství vás okolo 10. srpna zaskočí bezdůvodné citové ochlazení.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Zadaní se oproti svobodným Vodnářům musí držet na pozoru. V lásce to pobublává a zdá se, že Venuše zkouší vaši trpělivost. Přistupte na její hru a nedovolte, aby maličkosti pokazily prázdninovou pohodu.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

V lásce zažíváte vzácné duševní propojení, kdy máte pocit, jako byste svůj čerstvý objev znali celé věky. Romantiku a harmonii slibuje Venuše i letitým párům. Vážíte si každého společného okamžiku.

Doporučujeme

Články odjinud