EVA (50): Po třiceti letech jsem si vzala spolužáka ze základní školy

6 komentářů

Anonymizovaný
10. února • 4:21

Je zajímavé, že potkání se s někým ze školních let bývá často emotivní.....člověk se jaksi vrátí do dětství kdy mu bylo fajn a naváže na tyto podvědomé pocity. :tleskani

Rambíša
7. listopadu • 16:06

A co má být? Je mi známo několik takových případů,tím,že jsme spolu chodili 9 let do školy,tak snad jsou nám spolužáci docela blízcí.Podobně i na střední škole,ty 4 roky byly důležité a znám manžele,co spolu začali chodit v 17 letech,později se vzali a dodnes jim to vydrželo.No a znám taky některé,co se rozvedli nebo ovdověli,a vzali si spolužáka/spolužačku,na srazech se kolikrát člověk diví.... Ráda bych si někdy přečetla nějaký článek z jiného soudku,než dokola o lásce ke spolužákovi.To snad je i ten Turek zajímavější,než tohle.

Elynor
6. listopadu • 15:04

Aha. Takže paní otěhotněla v 18 letech, a když byly jejím dětem dva roky, potkala pána v divadle. Takže jí bylo v té době dvacet let. Pán je dle článku spolužák, tudíž pravděpodobně stejně starý, tedy taky 20 let, ale v divadle měl s sebou pětiletou holčičku. To se tedy stal otcem už v 15 letech? Pozoruhodné. Další nesrovnalosti už pomíjím, je to jedno. Nic zajímavého, žádný milenec v Turecku, žádné vnouče v Austrálii, žádná scéna zhrzené manželky, která se potom stane nejlepší kamarádkou, prostě nuda, šeď. 8-)

Anonymizovaný
6. listopadu • 19:15

@Elynor: Ha, jenže nikdo netvrdí, že ta pětiletá holčička byla Pavlova dcera! Mohla to být o hodně mladší sestra, nebo neteř, nebo prostě náhodná kolemjdoucí :-)

Mata69
6. listopadu • 20:03

@Anonymizovaný: No, to tam sice není, že je pětiletá holčička jeho, ale vzápětí uvádí, že se o něm dozvěděla všechno, i kolik má dětí. Takže by se dalo předpokládat, že je myšleno, že holčička je jeho.

Anonymizovaný
6. listopadu • 10:22

Ach, ti spolužáci - téma stačí oprášit, změnit pár detailů a nový příběh je tady. Jak jinak než červená knihovna : "a žili spolu až do smrti". :achjo:

Doporučujeme

Články odjinud