Eva Aichmajerová začala kvůli jídlu trápit tělo

Eva Aichmajerová začala kvůli jídlu trápit tělo

Půvabná moderátorka Eva Aichmajerová oslavila nedávno devětadvacáté narozeny. "Byl to pro mě signál, že musím začít se cvičením, mé tělo už není takové jako dříve," posteskla si kráska a konstatovala, že první návštěva posilovny byla pro ní doslova šokem.

"Zjistila sem, že po každém cvičení potřebuju tak tři až čtyři hodiny na to, abych se z toho postupně vzpamatovávala. Jsem ale moc ráda, že jsem se k tomu odhodlala a začala jsem pravidelně cvičit. Rozhodně v tom hodlám pokračovat, " tvrdí moderátorka.

Eva, která zařadila do svého programu návštěvu posilovny hned několikrát týdně, doufá, že si na námahu spojenou se cvičením postupně zvykne. A nebude proto muset omezit své stravovací návyky.

"Já budu radši trápit své tělo, ale jídla se nevzdám," prohlašuje Eva. "Já mám ráda všechno nezdravé, čokoládu, skadké moučníky, ale i bůček. Jídlo opravdu miluju a žádné diety zatím neplánuju," prohlásila rezolutně.

Nutno ovšem dodat, že Eva má genetické předpoklady proto, aby byla štíhlá. "Mám postavu po mamince, ta také nikdy výrazně nepřibrala, takže myslím, že si budu vždycky moci dovolit jíst co mi chutná," doufá Eva. "Dobré jídlo mi totiž přináší obrovské potěšení."

Doporučujeme

Články odjinud