Eva Decastelo neumí vařit, přesto okouzluje ve VIP Prostřeno

Eva Decastelo neumí vařit, přesto okouzluje ve VIP Prostřeno

Moderátorka a modelka Eva Decastelo (33) si prý neumí připravit ani čaj. Ale v televizním pořadu VIP Prostřeno se projeví jako dobrá kuchařka.

"Já jsem kopyto na vaření, nechci, aby si televizní diváci mysleli, že umím vařit, to určitě ne," s klidem přiznává Korzu.

Ani kvůli svým dvěma malým dětem, Michaelovi (2 a půl) a Zuzance (1), se nenaučila vařit.

"Nějaké ty těstoviny s kuřátkem přece jen umím připravit a pak obložené chlebíčky, jinak nic," říká reportérka primáckého Top Star magazínu.

Luxus nevařit si prý může dopřát díky svému manželovi, spisovateli Renému Decastelo (39). Ten je totiž vynikající kuchař. Miluje středomořskou a řeckou kuchyni, a tak s chutí vaří rád, kromě mořských plodů také umí skvělé jehněčí a zeleninu.

Eva Decastelo má teď plno práce. A nejen kolem dětí a v televizi. Čeká ji totiž stěhování. Až dosud bydlela ve vile v Řevnicích. S manželem ale zjistili, že dojíždět autem z Řevnic do Prahy za svými aktivitami je velmi náročné. Proto si koupili dům přímo v Praze.

"Celý ho rekonstruujeme, v srpnu se musíme přestěhovat. Proto mám teď pořádný fofr," směje se úspěšná žena, která svou kariéru začala jako modelka pánských časopisů.

ČTĚTE TAKÉ:
Buďte krásnější! Soutěžte s Dámou o proměnu vizáže!

ČTĚTE TAKÉ:
Dvanáctero efektivního hubnutí

Doporučujeme

Články odjinud