Eva Decastelo si obarvila a prodloužila vlasy

Eva Decastelo si obarvila a prodloužila vlasy

Eva Decastelo je v kurzu, potvrzují to nejen její častá angažmá ve funkci moderátorky a modelky, ale nyní se Eva dočkala i exkluzivní smlouvy od jedné nejmenované kosmetické značky.

Jako tvář této značky bude Eva brzy fotit i kalendář a za tímto účelem radikálně změnila image a stala se z ní opět brunetka. Po krátkém období, kdy se Eva objevovala jako blondýnka, přece jen usoudila, že jako tmavovláska vypadá mnohem lépe. Eva tuto změnu ovšem neponechala náhodě a oddala se do rukou opravdových profesionálů a to do salonu YES VIP, jehož klientkou je již 9 let. „Kosmetická značka, jejíž tváří jsem se stala vyžaduje, abych měla krásné, zdravé a dlouhé vlasy.

Ne vše mi příroda nadělila sama a tak mi vypomohli experti ze salonu. Pro mě jsou zárukou kvality a vím, že po jejich zásahu budu plně splňovat požadavky klienta,“ říká Eva a dodává s úsměvem: „ S proměnou, kterou mi v salonu vykouzlili jsem naprosto spokojená a cítím se ted´mnohem lépe, než jako blondýnka. I doma mi tu změnu pochválili.“ No ale znáte to, nic není věčné a za pár měsíců se u Evy možná dočkáme zase nového účesu. V salonu YES VIP pro ní určitě opět připraví nějakou zajímavou proměnu.



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud