Eva Herzigová: "Jsem na Terezu Maxovou pyšná!"

Eva Herzigová: "Jsem na Terezu Maxovou pyšná!"

Na čtvrtý ročník charitativní módní přehlídky Nadace Terezy Maxové s názvem Fashion for kids: "Bear in mind" přijala pozvání řada známých topmodelek - Eva Herzigová (35), Karen Mulder (38), Pavlína Němcová (33) či Andrea Verešová (28).

Eva Herzigová - charitativní módní přehlídka Fashion for Kids, Barrandovský filmový ateliér č. 8, 25.11.2008

Při té příležitosti všechny zúčastněné vyjádřily své sympatie k Tereze Maxové a k tomu, co všechno pro děti dělá. Nejsilněji však na Terezu zapůsobila řeč její dlouholeté kamarádky Evy Herzigové. Dojala ji až k slzám. "Jsem na Terezku strašně pyšná. Je hodně lidí, kteří s nadací začnou a nikdy ji nedokončí, ale její nadace už funguje několik let a úspěšně. Já vím, že ona do toho vkládá každý kousek svého života, a proto jsem moc ráda, že se našel den volna a můžu tu být s ní," říká Korzu Herzigová, která dnes žije se svým přítelem Gregoriem Marsiajem a synem Georgem v Itálii.

Ani ostatní krásky nezůstaly pozadu a ke chvále patronky se přidaly. Modelka Pavlína Němcová navíc pojala celé setkání symbolicky.

Eva Herzigová, Pavlína Němcová a Tereza Maxová - charitativní módní přehlídka Fashion for Kids, Barrandovský filmový ateliér č. 8, 25.11.2008

"Je to téměř dvacet let, co jsme se vydaly dobýt svět do Paříže. A myslím, že dnes je za co vzdávat hold. Jsem moc ráda, že nám to kamarádství takhle dlouho vydrželo, a doufám, že ještě dlouho vydrží," řekla topmodelka, která dodnes se svým přítelem a synem Alainem v Paříži žije.

Na přehlídku doprovodili Terezu její přítel, Turek Dominik Burak, a syn Tobias s babičkou. Celá rodina přišla podpořit i Pavlínu Němcovou.

Doporučujeme

Články odjinud