Eva, Jana, Jarmila: Zhubly 20, 15 a 5 kg. Jak to dokázaly?

6 komentářů

Mišák75
17. ledna • 17:32

Jasně že je to vše o jídle, ale také o tom, jak se ti rychle spalují tuky a tak, že? Někomu to jde normálně, někomu to trvá celou věčnost. A tím se začnou ukládat tuky, že? Hodně je to podle mne také dáno dědičností. Já se moc nerada nějak zvlášť omezuji v jídle. Hlavně jsem nikdy nevěděla co a jak správně jíst! Teď jsem začala více cvičit a užívat Slim3, díky kterému jsem začala hubnout pomalu, ale jistě! K tomu jsem byla příjemně překvapená, protože jsem získala díky Slim3 spoustu receptů na zdravá jídla, jídelníček a rady, jak správně cvičit! A můžu fakt říci, že se cítím lépe. Cvičím, dodržuji jídelníček a čekám na výsledky.

izabela11
3. června • 16:54

myslím si že všechno je jen o jídle.

momou
21. května • 19:04

šiška: Moje mamka vypadá v podstatě stejně a jí také stejně a je jí přes 55 ..... takže to není jen o věku.! Něco jsou určitě geny a něco je i správná životospráva.

šiška
21. května • 15:27

Snadno děvčata zhubly, v jejich věku jsem se 2 dny pořádně nenajedla a kilčo bylo dole.Ta žena která je už tlustá v mládí, tak až ji bude 50 a více tak pak bude jednou taková! Od 50ti šíleně klesá schopnost spalování, sním polovinu toho co v mládí a mám 9kg nad výšku přesto že jsem až do 55ti měla 4 až 5 kg pod výšku.Prostě věkem se to zhoršuje, ale k tomu musí dospět každý sám aby uvěřil.S tím si neví rady ani dietolog,protože v podstatě není pomoci.Takže v mládí zhubnout není nic světoborného,stačí jíst méně a zdravě.

momou
21. května • 14:33

Mě by se hodilo dostat 5 kg trvale dolů ..... ale jak na to, když podle skupiny krve nesmím rajčata, která miluju a salát mi bez nich nechutná???

Cariad
21. května • 13:36

To je jasné, protože nikdo nemůže trvale zhubnout, aniž by se zbavil tzv. latentní acidózy, nebo-li trvalému mírnému překyselení našeho organismu, kterému jsme vystaveni v podstatě všichni díky skladbě stravy, každodennímu stresu, který organismus také překyseluje a jiným vlivům. Proto žádná dieta nemůže být bez jojo efektu pokud se cíleně nezaměřuje i na tento faktor. Pokud byste chtěli poradit, klidně napište, hodně se oblastí zdraví a výživy zabývám.

Doporučujeme

Články odjinud