Eva Longoria: Děti k životu nepotřebuju! | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Eva Longoria: Děti k životu nepotřebuju!

Herečka Eva Longoria ví, že její biologické hodiny s ohledem na těhotenství už bijí na poplach. Devětatřicetiletá hvězda seriálu Zoufalé manželky se však do plození potomků nehrne. Nejsou totiž její životní prioritou a dokáže si dokonce představit, že se matkou nestane nikdy.

„Já jsem vždycky chtěla mít rodinu. Věřím na význam rodiny. Ale děti jsou výsledkem lásky. Takže nevěřím tomu, že bych do toho šla sama a měla děti bez partnera. Necítím potřebu za každou cenu zplodit dítě,“ svěřila Eva v rozhovoru pro magazín Parade.

Herečka žije s mediálním magnátem Josém Antoniem Bastonem, jenž si ji prý získal gentlemanským vystupováním a humorem. „Dovolte mi říct, že mám ve svém životě obrovské štěstí,“ uvedla v interview pro časopis ke svému novému vztahu.

Eva příští rok oslaví čtyřicítku, ale nijak na to nemyslí. „Věk je něco, co nemůžete ovládat, takže proč se tím trápit? Já bych nikdy nechtěla mít znova dvacet. Věk vítám s otevřenou náručí, protože se chci vyvíjet jako lidská bytost, získat více moudrosti. Musím toho ještě tolik udělat! A to člověk prostě může jen s přibývajícími roky,“ dodala herečka.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud