Eva Longoriová nesmí otěhotnět

Eva Longoriová nesmí otěhotnět

Pompézní svatební oslavy ve Francii patří minulosti, stejně tak líbánky na karibském souostroví Turks a Caicos. Po nedělním návratu do Los Angeles začal pro hrdinku Zoufalých manželek Evu Longoriovou všední pracovní týden, který bude trávit především v televizním studiu při natáčení dalších dílů oblíbeného seriálu.

Na pouhých osm dní okleštěný "medový měsíc", jak zní anglický termín pro líbánky, strávila dvaatřicetiletá televizní hvězda se životním partnerem, o sedm let mladším basketbalovým šampionem Tony Parkerem, především pod slunečníkem na mořské pláži.

"Chovali se tak, že všem ostatním muselo být okamžitě jasné, že se jedná o novomanžele," uvádí list People. "Večery pak trávili hraním stolního tenisu, nebo při kostkách," doplňuje.

Co jiného však měli dělat? Z dobře informovaných kruhů totiž proniklo na veřejnost, že ještě před sňatkem představitelka Gabrielle Solisové závazně slíbila, že nejméně ještě rok nepřijde do jiného stavu. Nařídil jí to sám šéf produkčního týmu Zoufalých manželek Marc Chery. Eva se zákazem souhlasila: "I když si pochopitelně přejeme mít děti," zdůraznila "nejdříve si chceme s manželem nerušeně užívat manželských slastí."

Doporučujeme

Články odjinud