Eva Mendes a Ryan Gosling mají druhé dítě, dva týdny ho tajili | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Eva Mendes a Ryan Gosling mají druhé dítě, dva týdny ho tajili

Hvězdná dvojice herců Eva Mendes a Ryan Gosling se mohou pochlubit novým přírůstkem do rodiny. Dvaačtyřicetiletá herečka a pětatřicetiletý herec pořídili své dvouleté dceři Esmeraldě Amadě sestřičku Amadu Lee.

O těhotenství Evy Mendes přitom veřejnost téměř celou dobu nevěděla. Holčičku herečka porodila už 29. dubna, až doteď se ale šťastnému páru podařilo její existenci tajit, stejně jako těhotenství.

Jménu Amada je pro Evu Mendes velmi citovou záležitostí. Jmenovala tak její babička, kterou měla Mendes velmi ráda. „Amada je jméno po mojí babičce. „Ve španělštině to znamená ‚milovaná‘,“ prozradila herečka. Použila proto toto jméno u obou dcer. Zdali v tomto zvyku hodlá pokračovat, není známo, jedno je však jisté: Ryan Gosling touží po velké rodině a tak Amada Lee zřejmě nebude jejich posledním potomkem.

Mendes přitom v minulosti nikdy po svatbě ani po potomcích netoužila. Jak ale sama řekla, s Ryanem je všechno jinak. Stejně to cítí i Gosling: „Vím, že jsem s člověkem, se kterým jsem předurčen být,“ přiznal herec.

Doporučujeme

Články odjinud