Eva Pilarová je s počítači kamarádka

Eva Pilarová je s počítači kamarádka

Kromě toho, že je Eva Pilarová všeobecně známá jako vynikající zpěvačka, vrhla se i na výtvarné umění a netají se tím, že v obou případech je jejím spolehlivým pomocníkem počítač. Díky tomu se její fanoušci mohou těšit na výstavu jejích obrázků i na novou desku.

„Je to úžasné, jak mi počítač pomáhá při práci na skladbách. Na počítači nechatuji, ale čtu občas emaily, i když nemám trpělivost čekat 12 minut na to, než se pošta načte,“ prozradila zpěvačka. Eva velmi ráda fotí a některé její fotoobrázky, jak říká upravovaným fotografiím na počítači, dokonce v těchto chvílích vystavuje ve Vídni.

„V červnu je budu vystavovat v Jihlavě a v říjnu v pražské galerii U Anděla, která patří Zdeňkovi Podhůrskému. Také se těším, že ještě před tím pokřtíme v knihkupectví Kanzelsberger knihu básní Pepy Fouska - 61 pohlazení. Jsem mile překvapena a potěšena, že si mě Pepa vybral a že je o jeho básničky zájem,“ prozradila zpěvačka.

Přestože má práce víc než dost, svou milovanou hudbu rozhodně neopustila a chystá novou desku u hudebního vydavatelství West Record. „Bude to trošku swingu i popíku. Její název ještě nemáme, jsou tam věci jak zcela nové, tak převzaté. Hudbu i text pro mě napsali mladí šikovní autoři, kteří u nás ještě nejsou moc známí. Deska vyjde v druhé polovině června a koncem září chystáme křest,“ dodala.

Doporučujeme

Články odjinud