Eva Pilarovou účinkování v muzikálech neláká, odmítla i Hello, Dolly!

Eva Pilarovou účinkování v muzikálech neláká, odmítla i Hello, Dolly!

Pěvecká legenda Eva Pilarová (67) stále koncertuje se svou kapelou a nyní připravuje nové CD. Jeho křest by měl být letos v květnu. Víc ale o něm prozradit nechce, protože prý má za léta v této branži své zkušenosti. "Když se to někdy řekne dopředu, tak vám může ten nápad někdo vyfouknout," řekla se smíchem.

Účinkování v muzikálu jí - stejně jako třeba Karla Gotta - neláká. "To už mám za sebou, hrála jsem v nich, když se to ještě tak nenosilo. Teď jsem zvyklá být sama sobě šéfovou a už si neumím představit, že bych se musela podřídit nějakému spolku, který by mi diktoval, v kolik mám přijít na zkoušku, a že s tím či oním budu alternovat," řekla Korzu zpěvačka.

Její slova potvrzuje fakt, že již byla produkcemi muzikálů několikrát oslovena. Naposledy Evě Pilarové nabídli velkou roli v muzikálu Hello, Dolly! hraném v Brně. "Poděkovala jsem, že je to pro mě velké vyznamenání, že mne oslovili, ale odmítla jsem," prohlásila populární zpěvačka.

Na druhé straně Eva Pilarová přiznává, že se ráda na muzikály chodí podívat. Teď ji velice zajímá příprava jazzové opery "Dobře placená procházka", kterou v režii Miloše Forman uvede na jaře Národní divadlo.

"Roli Vanilky psali Jiří Šlitr a Jiří Suchý pro mě na tělo, když mi bylo třiadvacet let, rozhodně si nenechám toto představení ujít a ráda bych si udělala i nějaké fotografie ze zkoušek, pokud mi to Miloš Forman dovolí. Doufám, že ano, léta se spolu známe," doufá Eva Pilarová, pro níž je fotografování velkým koníčkem.

Doporučujeme

Články odjinud