Ewa farna natáčela s ošklivkou katkou

Ewa farna natáčela s ošklivkou katkou

Mladá úspěšná zpěvačka Ewa Farna natočila videoklip k písni Jaký to je. Jedná se o ústřední píseň seriálu televize Prima Ošklivka Katka. V klipu si zahrála i hlavní hrdinka seriálu Kateřina Janečková.

Vzhledem k tomu, že se celý klip točil na střeše pražského obchodního centra, nemohli jsme se nezeptat, jaké měla ve výškách pocity. „Trochu jsem se bála, ale mám ráda adrenalin a chtěla bych si někdy skočit padákem. Takže v konečném důsledku se mi to líbilo, až na tu zimu,“ prozradila ošklivka Katka alias Kateřina Janečková.

Jaké zážitky má sama zpěvačka Ewa Farna? „Na natáčení byla super atmosféra a navíc zpívat na střeše ve spojení s romantickým výhledem na Prahu byl pro mě velký zážitek,“ prozradila Ewa.

Natáčení trvalo dva dny a samotná postprodukce 10 dnů. „Nejhorší bylo dodržet všechna bezpečnostní opatření a uklidňovat kolegy ze štábu, kteří trpěli závratí,“ prozradil Pavel Jankovský, který měl za televizi Prima natáčení klipu na starosti. Podle jeho slov bylo o bezpečnost všech přítomných dobře postaráno. „Když se točily scény, ve které Katka stojí na samém okraji budovy, kde nebylo zábradlí, dostala samozřejmě bezpečnostní popruhy pro případ, že by nám náhodou přepadla,“ dodal Jankovský s úsměvem poté, co už všichni stáli na pevné zemi.

TV Prima si pro napsání písně Jaký to je vybrala osvědčené autorské duo Gábina Osvaldová – Ondřej Soukup.

Na klip se můžete podívat zde:

zdroj: Irena Maňáková

Doporučujeme

Články odjinud