Ewan McGregor předstírá mužnost

Ewan McGregor předstírá mužnost

Šestatřicetiletý britský herec Ewan McGregor, který se zanedlouho objeví na plátnech našich kin ve snímku Miss Potter, se nechtěně stal hvězdou titulních stránek bulvárního tisku. Může za to jeho obliba speciálního druhu pánských slipů, které vyrábí textilní firma AussieBum.

"Nedávno si jich objednal takové množství," tvrdí výrobce, "že jsme si pro jistotu před dodáním ověřili jeho platební situaci."

I když se ukázalo, že je v naprostém pořádku, zástupci firmy nelenili a prozradili pravý důvod, proč si herec jejich spodky tak oblíbil. Jsou totiž ušity tak, aby opticky zvětšovaly genitálie muže, který si je oblékne. Už proto jdou slipy Wonderjock podle jejich mínění mezi příslušníky silnějšího pohlaví doslova na dračku. "Navzdory přesvědčování sexuologů jsou moderní muži totiž čím dál víc přesvědčeni, že délka penisu je pro lásku rozhodující," konstatují. "Ewan McGregor není mezi nimi žádná výjimka."

Nejzajímavější je, že značka Wonderjock byla původně vytvořena z žertu. "Jeden z kamarádů," přiznává majitel firmy, "se na nás obrátil, zda bychom nemohli něco udělat pro to, aby jeho penis vypadal větší než ve skutečnosti. Tak jsme dali hlavy dohromady a výsledek předčil veškeré očekávání."

Doporučujeme

Články odjinud