Ewan McGregor se chce ve filmu ukázat nahý

Ewan McGregor se chce ve filmu ukázat nahý

Hlavní hrdina novodobých Hvězdných válek Ewan McGregor (30) se rozhodl splnit největší tužbu svých fanynek a fanoušků. V některém z nových filmů proto vystoupí tak, jak jej příroda stvořila - docela nahý. "Nevidím v tom osobně žádný problém. Doufám, že tak udělám alespoň radost některým svým fanouškům a pomohu třeba filmu i ke zvýšení návštěvnosti."

Ewan McGregor se chce ve filmu ukázat nahý

Hlavní hrdina novodobých Hvězdných válek Ewan McGregor (30) se rozhodl splnit největší tužbu svých fanynek a fanoušků. V některém z nových filmů proto vystoupí tak, jak jej příroda stvořila - docela nahý. "Nevidím v tom osobně žádný problém. Doufám, že tak udělám alespoň radost některým svým fanouškům a pomohu třeba filmu i ke zvýšení návštěvnosti.

Je to úžasná představa, vědět, že jde někdo do kina jen kvůli tomu, aby viděl vaše nahé tělo," prohlašuje Ewan.

Zatímco jiné hollywoodské filmové hvězdy za sebe v inkriminovaných sexuálních scénách používají dokonce dvojníky, McGregor si z toho dělá legraci a na svlékání před kamerou se těší. "Na nahotě přece není nic špatného. A je docela pokrytecké koupat se v bazéně nebo na dovolené v rouše Adamově a pak při natáčení prohlašovat, že byste se nikdy před nikým nahatý neukázal," vysvětluje své rozhodnutí herec, který je svým experimentováním a riskováním před kamerou známý například ze snímků The Pillow Book nebo Velvet Goldmine.

"Snažím se při natáčení vše zvládnout sám a nenechat se nahrazovat. To mne dobíjí úžasnou energií," říká Ewan a dodává, že nyní již netrpělivě čeká na roli, v níž by se mohl ukázat nahý. "Hned bych po podobném scénáři skočil a rozhodně bych si to vychutnal."

"Jednou jsem se již při nátáčení svlékl. Mně osobně to nevadilo, ale mému okolí zřejmě ano. Ostentativně se snažili na mně nedívat, ale přesto koutkem oka pokukovali, jakého ho Ewan McGregor má," usmívá se herec.

zdroj: Plus

Doporučujeme

Články odjinud