Exilis - unikátní bezbolestná liposukce od českého výrobce

Exilis - unikátní bezbolestná liposukce od českého výrobce

Odhalte s námi tajemství jednoho z nejúčinnějších způsobů k dosažení krásné postavy - opravdovou bezbolestnou liposukci od předního českého výrobce zdravotnické techniky.

V dnešní době se setkáváme s mnoha „jedinečnými a zaručenými“ metodami označovanými jako bezbolestná či neinvazivní liposukce. Podle tvrzení různých reklam všechny fungují ihned, výsledky jsou trvalé a klientka podstupující takový zákrok, pro sebe už nikdy nemusí dělat nic, aby zůstala stále krásná.

Takový přístroj je však jen snem všech klientek neustále hledajících a zkoušejících nové metody a triky k dosažení dokonalé postavy. Všichni, kdo si chtějí udržet hezkou postavu a zůstat zdraví, se nemohou spoléhat jen na účinky přístrojů. Je třeba začít sám u sebe a zamyslet se nad dlouhodobým výsledkem svého snažení. Různé ultrazvukové kavitace se pyšní okamžitým úbytkem objemu ošetřované patrie. Klientky jsou po ošetření nadšené ztrátou i několika centimetrů v pase během hodinové terapie. Otázkou však zůstává, zda je vůbec fyziologicky možné, zbavit se během jediné hodiny tuku, který se v těle hromadí mnohdy celá léta. Ten, kdo si ze školy pamatuje alespoň základní principy fungování lidského organismu, ten by měl při takovém tvrzení přinejmenším zpozornět. Ultrazvuková kavitace skutečně umožňuje redukovat objem v místě ošetření, a to mnohdy až o několik centimetrů. Ke ztrátě objemu však dochází lokálním odvodněním nikoli redukcí tukové tkáně. Efekt kavitace je tedy skutečně rychlý, nikoli však trvalý.

Český unikát

Česká firma BTL vyvinula přístroj Exilis, který pracuje na odlišných principech a díky tomu dosahuje skutečného lipolitického efektu – tedy odbourávání tuků. Exilis je zaměřený nejen na tvarování postavy, redukci tukových polštářů a celulitidy, ale i na lifting tváře a celkové omlazení a zpevnění pleti. O kvalitě přístroje jistě vypovídá, že Exilis, jako jeden z mála, získal certifikát FDA pro používání v USA. Jen pro představu o významu získání tohoto certifikátu je třeba podotknout, že veškeré kavitace, jsou v USA bez výjimky zakázány.

Proč Exilis vlastně tak dobře funguje?

Využívá technologii, která jako jediná, kombinuje zároveň účinky radiofrekvence a ultrazvuku. O příjemné a hlavně bezpečné ošetření se stará chlazení spolu s dalšími bezpečnostní systémy. Ošetření Exilisem umožňuje cílené a postupné odbourávání přebytečné tukové tkáně přirozenou cestou. To znamená, že uvolňovaný tuk je v těle odbouráván přirozenými metabolickými procesy v organismu. Jinými slovy – tato technologie neodvodňuje, ale působí na tuk v problematických partiích a zároveň napomáhá detoxikovat organismus díky stimulaci lymfatického sytému. Klientovi tak nehrozí žádné vedlejší účinky, ani zdravotní rizika po absolvovaných terapiích.

Ošetření Exilisem je příjemné a časově nenáročné. Pro viditelný a skutečně dlouhodobý efekt je třeba absolvovat alespoň 4 sezení s intervaly 10 – 14 dní. Jedno sezení trvá max. 30 minut a dá se přirovnat k intenzivní tepelné masáži. Pokud vás trápí celulitida, terapeutka Vám pravděpodobně doporučí sérii ošetření, kde se kombinuje EXILIS a X-WAVE estetická rázová vlna .

Pro zvýšení účinků terapie je vhodné ošetření navíc doplnit lymfatickou masáží. Třeba přístrojovou, v podobě přístroje Lymphastim. Důležité je si uvědomit, že účinek terapií se dostavuje postupně. Pokud nechcete být zklamáni, nikdy nevěřte tomu, kdo vám slibuje „zázraky na počkání.“ Mnohem lepší je vsadit kartu na férový a pravdivý přístup a podle něj si vybrat i estetické pracoviště, kterému se svěříte do péče. Bezbolestná liposukce, nebo správněji lipolýza, je skutečně jednou z metod, jak efektivně vytvarovat postavu. Pokud si vyberete dobře, můžete se radovat z viditelných výsledků, které Vám při dodržení životosprávy, vydrží skutečně dlouhodobě.

Pokud se rozhodnete ošetření s přístrojem Exilis vyzkoušet, neseďte doma ale:

• Navštivte salon, kde s přístrojem Exilis pracují. Seznam salonů naleznete třeba zde.

• Konzultujte svá přání s terapeutkou a prodiskutujte reálné možnosti, kterých lze ošetřením dosáhnout.

• Absolvujte všechna doporučená ošetření a postupně se radujte z účinků terapie:-)

• Přihlaste se do soutěže o bezbolestnou liposukci zdarma a vyhrajte celou sérii ošetření přímo od výrobce zcela zdarma:-)

Doporučujeme

Články odjinud