Extravagantně barevné vlasy

Extravagantně barevné vlasy

Představte si kreativní období 60. let a doplňte k jejich nevázanému duchu technokratickou současnost. Výsledkem se stává místo plné lehkosti, nevázanosti jdoucí ruku v ruce s precizností inteligentních technologií.

Zosobněním tohoto světa se stala módní ikona Sienna Miller, která inspiruje v soukromí i na filmovém plátně v novém filmu Factory Girl coby „It Girl“ Edie Sedwick ze slavné „továrny“ Andyho Warhola.

Wella Trend Visions představuje účesy nesoucí se ve stylu novodobé a odvážné ženy, která se rozhodně nebojí jít proti proudu a konvencím. Nestará se, co si o jejím inovátorském stylu myslí okolí, Vždy jde svým vlastním směrem a prošlapuje cestičku dalším. Co si zahrát malou hru? Hru na mládí, odvahu a boření zaběhnutých kolejí. Zaplní vás pocit mládí, zábavné myšlenky. Poslouchat pravidla, ale pak stejně nedělat nic, co nám řekli. Zaměřte se na své okolí, výrazné potisky, jásavé barvy. S každým otočením tohoto kaleidoskopu trendů se barvy mísí, tvary posunují a fanoušci stylu 60. let jásají ve středu pozornosti. Linie jsou buď rovné a čisté nebo roztančeně krouživé. Je to trend, který je nápadný ale nikoli laciný. Šokující ale ne otravný. Naproto barevně fantastický. Podívejte se do šatníku – vzory a palety jsou psychedelické, látky jsou atraktivní – lesklé, úpletové, nepokrytě křiklavé. V galeriích se stává pop art centrem pozornosti a těší se z dramatického napětí nového digitálního věku, který přináší úžasně zářivé aplikace. Když se svět zdá příliš tmavý a jednotvárný, opustíme stíny a unikneme do záře světla. Vlasy drží výrazné linie pomocí energických grafických střihů, zaoblených tvarů, hyper-krátkých ofin a asymetrických linií. Toto je styl jako ikona á la Twiggy, avšak s dotekem roku 2007. Výraznější a odvážnější inspiruje střihové a barvicí techniky, které vzhled doslova vyhrocují. Obdivujte překvapivé odstíny pavího ocasu, třpytící se ve vlasech – někdy skryté a někdy nestoudně okatě. Tak co, troufnete si?

autor: Simona Foto: Wella

Doporučujeme

Články odjinud