Fake značkové oblečení za zlomek ceny – kde a jak koupit nejpřesvědčivější fake oblečení? | Picjumbo.com

Picjumbo.com

Fake značkové oblečení za zlomek ceny – kde a jak koupit nejpřesvědčivější fake oblečení?

Šaty dělají člověka. A značkové oblečení je toho důkazem.

Jakmile někdo nosí na mikině nápis Versace nebo mu z kalhot kouká guma se jménem Tommy Hilfiger, je všem okolo jasné, že na to má. Nebo snad ne? Značky se totiž vždy nerovnají tisícům korun. Existuje i alternativa, která vyjde levněji než nákup v obchodním centru – fake značkové oblečení. 

Michael Kors, Adidas, Prada, Victoria’s Secret, Rolex. Každá významná módní značka na světě má své padělky. I těm, kteří si na drahých oděvech nepotrpí, se tak nabízí možnost užít si pocit luxusu. Ceny fake značkového oblečení jsou mnohonásobně nižší a lze díky němu ušetřit až tisíce korun.

Padělané fake kousky jsou od originálu často jen stěží rozpoznatelné. Tak kde je nějaké ale? Pochopitelně v kvalitě. U kabelek, bot a dalšího náročnějšího zboží může být tento nedostatek zásadní, u takových triček ji lze však srovnat s tím, co známe z běžných řetězců.

Čínské e-shopy

Věhlasnými padělateli fake značkového oblečení jsou čínské e-shopy. Který vášnivý nakupující dnes nezná AliExpress nebo neví, co je Wish? Módní padělky lze dohledat takřka ve všech čínských internetových obchodech, které fungují na principu tržiště. Nejedná se pouze o Wish. Sdružují totiž tisíce až miliony prodejců, kteří si zde vedou obchody sami, a provozovatelé portálu tak nemají úplný přehled o tom, co se u nich prodává.

image.png

Kromě výše uvedených se do této kategorie se řadí i množství dalších – například⁠ DHgate, iOffer či Alibaba. Na první pohled padělek na e-shopu rozpoznat nelze. Kdo hledá originální kousky, měl by o praktikách těchto prodejců vědět a ideálně se jim úplně vyhnout, aby předešel podvedení.

I české Aukro představuje online tržiště, to stejné platí také o nakupování na eBay. Zde je ovšem možné zakoupit originální značkovou módu, taktéž za velice výhodné ceny, totiž z druhé ruky. Uživatelé Aukro i eBay často prodávají nenošené položky, které se nijak neliší od toho, co nabízí původní prodejce. Pouze cenou.

Jak nakupovat fake značkové oblečení

Prodej padělků je zakázaný a Aliexpress a Alibaba se mu u svých obchodníků pochopitelně snaží zamezit. Pokud si návštěvník těchto stránek vyhledá například pojem Armani, neobjeví se mu buď žádné výsledky, a nebo jen velice drahé. Padělky se zde hledají pomocí skrytých odkazů, o které se dělí uživatelé na webu Yupoo.info nebo ve facebookové skupině Skryté odkazy AliExpress.

Na DHgate i v dalších obchodech je vyhledávání fake značkového oblečení jednodušší. Obvykle se neukrývá přímo pod oficiálním názvem značky, nýbrž pod nějakou zkratkou či zkomoleninou, čímž prodejci předcházejí zákazu své činnosti.

image.png

Žádné riziko nehrozí

Při nákupu fake značkového oblečení nemusí mít zákazník strach, že by mu hrozil nějaký postih. Jediný, kdo se tomuto nebezpečí vystavuje, jsou prodejci, kteří porušují autorská práva. A to platí i v případě, že se zákazníkovi dodané zboží nebude líbit a bude se ho snažit prodat dál.

Jediné mínus padělků tkví v jejich provedení a kvalitě. Kdo však s touto skutečností dopředu počítá, nebude z výsledku zklamaný. Na drahé značky za pár korun tak může dosáhnout každý, aniž by se dopouštěl něčeho nelegálního. Stačí vědět, jak na to.

Doporučujeme

Články odjinud