Fanklub Anety Langerové nejsou žádní magoři

Fanklub Anety Langerové nejsou žádní magoři

Členové fanklubu superstar Anety Langerové si nemohli nechat ujít vyhlašování cen Českého slavíka, v němž samozřejmě podpořili svoji jasnou favoritku. Sešli se v pražské restauraci U Šebestiána, aby mohli společně sledovat vyhlašování vítězů a držet palce Anetě před velkoplošnou obrazovkou.

"Když Aneta přebírala trofeje, všichni jsme brečeli jako želvy. Následovala smršť blahopřejných esemesek a e-mailů. Byl to pro všechny velmi emotivní a dojemný zážitek a nikdo z nás rozhodně nelitoval, že svůj hlas poslal právě Anetě," řekla Iva Razímová, která patří k zakladatelkám fanklubu Anety Langerové a zároveň provozuje celkem jedenáct domén věnovaných právě této vítězce soutěže SuperStar.

Sama Aneta o vzniku fanklubu zpočátku vůbec nevěděla. Dnes sdružuje její fanklub téměř stovku aktivních fanoušků, kteří nemohou chybět na žádném jejím vystoupení. "Fanklub jsme založili na internetu už v červnu a oficiálně 13. září 2004. Tvoří jej pětadevadesát naprosto normálních lidí různých profesí ve věku od třinácti do sedmapadesáti let. Nejsou to žádní šílenci, žádní magoři, žádné upištěné sámerky, ale seriozní lidičkové, co Anetě drží palce," tvrdí devětatřicetiletá Iva Razímová z Mostu.

Mezi členy fanklubu je i slepý chlapec Roman, který studuje informatiku na univerzitě v Brně. Pro fanklub dělá programového webmastera.

"Máme dokonalou organizaci. Žijeme od Ostravy po Cheb, svážíme se na koncerty auty. Na koncertech se rozdělíme na dvě části, mladí trdlují u podia, starší postávají u zvukařů, aby dobře slyšeli," prozradila Iva Razímová a dodala, že celý fanklub přeje Anetě hlavně sílu zvládnout skloubit začátek hudební kariéry se školou tak, aby při tom nepadla únavou a byla stále tak přirozená jako doposud. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud