Fanynka "upíra" Pattinsona chtěla, aby kousl její miminko!

Fanynka "upíra" Pattinsona chtěla, aby kousl její miminko!

Britský herec Robert Pattinson (25) tvrdí, že nejzvláštnější zážitek z natáčení filmů Twilight Saga se mu přihodil, když po něm fanynka chtěla, aby kousnul do jejího miminka.

Pattinson, který je nejznámější rolí upíra Edwarda Cullena ve filmech Twilight (Stmívání), byl velmi překvapený, když mu jedna obdivovatelka přinesla během natáčení své děťátko.

"Pracovali jsme na prvním dílu a lidé postávali kolem zábran a okukovali. Jedna fanynka z ničeho nic podala své tříměsíční dítě asistentovi režiséra. Prý aby se seznámilo se štábem.

Asistent nevěděl, co s ním. Říkal mi: ´Myslím, že chce, abys to dítě podepsal nebo něco takového.´ Tak jsme se zeptali a ukázalo se, že ta mladá maminka chce, abych se vyfotil s tím miminkem a přitom ho jako kousal. V té době jsem tomu moc nerozuměl, nechápal jsem, proč by někdo chtěl takovou fotku. Takže teď zřejmě někde po internetu koluje fotka, na které koušu malé miminko," kroutí herec nevěřícně hlavou.

Přesto ale Robert trvá na tom, že dítě doopravdy nekousl. Jak uvádí server FemaleFirst, jen to předstíral:

"Vlastně jsem se ho ani nedotknul. Ale je to legrační obrázek. To dítě bylo tak malé, že by se mi do pusy vešla celá jeho hlava."


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ: Sex se ženám nevešel mezi tři nejdůležitější věci v životě!

Doporučujeme

Články odjinud