Farna se o Vánocích rozšoupne, na rodině nikdy nešetří

Farna se o Vánocích rozšoupne, na rodině nikdy nešetří

PRAHA (Korzo) - Pro zpěvačku Ewu Farnu (18) neexistují hezčí chvilky, než jsou Vánoce strávené s rodinou. Tuto atmosféru dokonce směle přirovnává k přebírání hudebních cen.

I letos se těší, jak si je v poklidu domova užije. "Vánoce mám strašně ráda. Je to jedna z mála chvil, kdy se sejdeme s rodinou dohromady, což miluji. A také miluji dávat dárečky. Mnohem víc, než je dostávat," prozradila Korzu třinecká rodačka s tím, že je bude muset co nejdřív začít shánět.

"Hrozně to letí a já ještě nic moc nemám. Co je ale hlavní, těším se na vůni jehličí. Možná je to drzé, ale tohle je skoro stejný pocit jako být na Slavíkovi," říká.

Přestože by si dokázala představit Štědrý den bez dárků, vždycky nějaké nakonec koupí. Na penězích prý Ewa Farna rozhodně nešetří. "Opravdu netuším, kolik jsem za dárky kdy utratila nejvíc, protože kupuji věci, o kterých vím, že udělají druhým radost a že se jim líbí. Ale vím, že to určitě nebylo v desítkách tisíc korun," objasňuje Ewa.

Jedním dechem ale dodává, že o Vánocích by se určitě na nejbližších šetřit nemělo. "Myslím, že Vánoce jsou svátky, kdy se na rodině rozhodně šetřit nemá. Rodina je přece to největší zlato na světě. Proto se v tento čas za celý rok nejvíce rozšoupnu. A to i letos," dodává s úsměvem bronzová Slavice polské národnosti s českým občanstvím.

ČTĚTE TAKÉ:
Divoký anděl Natalia Oreiro (34) porodí v lednu 2012!

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na prosinec 2011

Doporučujeme

Články odjinud