Farna si nesmí vodit domů kluky. A holky už vůbec ne!

Farna si nesmí vodit domů kluky. A holky už vůbec ne!

Zpěvačka Ewa Farna (17) prozradila, že si domů nesmí přivést o generaci staršího partnera. Tatínek by prý neměl vůbec radost. A kdyby si přivedla ženu, otec by ji asi zabil.

"Už nepřemýšlím jako dítě, poznala jsem svět dospělých a chodím na jednání. Koukám se na starší kluky, na ty mladší už moc ne," přiznala zpěvačka.

Tatínek by údajně ale vůbec nebyl šťastný, pokud by si domů přivedla nějakého čtyřicetiletého přítele. Kdyby se ohlížela za ženami, tatík by ji přerazil. Ale to se prý nikdy nestane.

"Nemusí se bát. Fakt nekoukám na holky," dušuje se Ewa.

A dodává, že ani pána ve věku svého otce si domů nepřivede: "To by na něj bylo trošku moc. Ale je fakt, že Karel Gott má také o hodně mladší manželku a jsou spolu šťastní."

Ewa neupřednostňuje polské kluky před českými, ačkoli je sama polské národnosti. Tvrdí, že je to úplně jedno. Nepřipadá si příliš náročná, partner by měl být hodný a musí ji mít rád. A nezáleží ani na vzhledu, nerozhoduje se mezi blonďáky s modrýma očima, nebo tmavými typy.

Za svůj mladý věk se Ewa nestydí, nemá proč. A nevadí jí ani pupínky na tvářích. Je na ně dokonce pyšná. V médiích uvedla, že je to lepší, než kdyby už měla vrásky.



ČTĚTE TAKÉ:
Superdrbna okouzlila Karla Lagerfelda










STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud