Federline: Jsem-li vyvrhel, tak proč mě Britney chce?

Mediální obraz muzikanta Kevina Federlina (27), manžela někdejší popové princezny Britney Spearsové (24), nemá právě nejlichotivější podobu. Podle Kevina s sebou ale tento fakt nese i kladnou stránku – horší už to prý nebude!

Při nedávném interview, které poskytl časopisu Newsweek, citoval Federline citoval své kritiky. „Nenávidí své děti, ubližuje Britney, celý den je zfetovaný... Když jsem tedy tak špatný, proč si myslíte, že by to se mnou někdo, natož pak Britney, chtěl vůbec vydržet?“ zeptal se pak.

Kevin se již podle svých slov připravuje na to, jak po něm skočí tisk kvůli jeho nové roli bílého rappera. „Ano, novináři určitě budou napřed překvapení a nebude se jim to líbit. Ale už o mně napsali tolik hrůz, že s ničím horším nepřijdou,“ prohlásil. Federline se totiž chystá na jaře vydat své první rapové album.

Ačkoliv kritici potupili jeho singl PopoZao, jakmile jej zveřejnil na internetu, během prvních osmi dní si ho poslechly dva miliony zvědavých fanoušků. Podle Federlina to jednoznačně znamená, že o jeho hudbu je zájem. „A kdyby o mé album měla zájem jen polovina z těch dvou milionů lidí, byl bych spokojený,“ podotkl. Kevin přiznal, že také spolupracuje se svou ženou Britney, ale žádná se společných písní se na albu neobjeví. „Na první album je nedám, protože si chci napřed udělat jméno sám za sebe. A teprve potom představím to, co jsem udělal se svou ženou,“ vysvětlil Federline. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud