Dáda Patrasová - manželka a osudová láska Felixe Slováčka

Dáda Patrasová - manželka a osudová láska Felixe Slováčka

Oslavenec se zpěvačkou Evou Pilarovou
JItka Zelenková
Hana Zagorová
5
Fotogalerie

Felix slavil sedmdesátiny v Lucerně. Přišla (nejen) stará garda

Felix Slováček slaví své 70. narozeniny. V Lucerně převzal během svého včerejšího benefičního koncertu z rukou svého kamaráda Dr. Zdeňka Doležala čestný doktorát, který se dává výjimečně jednou za rok významným osobnostem. Tento netypický dárek ocenili diváci v sále velkým potleskem.

Na koncertě vystoupilo mnoho známých umělců, kteří Slováčkovi nejen zazpívali, ale každý přinesl na pódium krásnou růži a s Felixem krátce zavzpomínal na společné zážitky. Bezpochyby nejdéle spolupracoval Felix Slováček s Karlem Gottem, který svému kolegovi na pódiu vysekl poetickou poklonu: "Milý Felixi, pamatuji se, že jsem Tě v roce 1980 uváděl na koncertech asi takhle: Středního vzrůstu jsi, Felixi, avšak když hraješ, velik si ."

Lucerna byla zaplněná do posledního místa a atmosféra v sále byla skvělá. Saxofonista Felix Slováček, který dirigoval Big band tři hodiny bez přestávky, opět dokázal, že je velký profesionál.

Klepněte pro větší obrázek

Poblahopřát oslavenci přišla celá řada zpěváků a přátel - například Josef Laufer, Pavel Vítek, Leona Machálková, Pavel Šporcl, Eva Pilarová, Jitka Zelenková, Petra Janů, Kateřina Brožová, Monika Absolonová, Hana Zagorová, ale také rodina - Dáda Patrasová, děti Felix Slováček jr. a Anička Slováčková.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Všichni umělci dokázali na pódiu vytvořit krásný večer, který si náš nejlepší saxofonista ke svým 70. narozeninám určitě zasloužil. Společným dárkem mu byla píseň všech interpretů - Nejhezčí dárek 2013.

Oslavy muzikantova jubilea ale zdaleka nekončí . Felix bude slavit dál, už v sobotu se chystá velké překvapení pro muzikanta na společenské události v Kroměříži, Miss Princess of the world, kde muzikant těmto nádherným dívkám zahraje několik melodií ze svého repertoáru. S rodinou pak v červnu odlétá na dovolenou do Řecka.

Doporučujeme

Články odjinud