Felix Slováček pokřtil kalendář Miss ČR Jany Doleželové

Felix Slováček pokřtil kalendář Miss ČR Jany Doleželové

Slavnostní křest kalendáře PharmDr. Jany Doleželové foceného na Kubě se uskutečnil stylově v kubánském baru La Casa de la Havana vieja láhví prvotřídního rumu.

V průběhu podvečera spojeného s křtem kalendáře foceného na největším karibském ostrově nechyběly ani pro tento ostrov tolik typické koktejly. Z autentického kubánského rumu Havana Club si přípravu koktejlů vyzkoušeli i přítomné celebrity. Nejen z jejich rukou, ale také z rukou zkušených barmanů, ochutnávali hosté Cuba libre a Daiquirí.

Speciálně fotograf Jadran Šetlík, Doc. Měšťák, zpěvák Zdeněk Merta byli nadšeni atmosférou Kuby, kterou si mohli také díky stylovému interiéru baru, doutníkům a tradiční kubánské hudbě v průběhu křtu vychutnávat přímo v centru Prahy.

Jednalo se o křest v pořadí již šestého kalendáře PharmDr. Jany Doleželové, Miss ČR 2004. Ta se kromě toho také v minulosti podílela na dalších pěti kalendářích, které byly například foceny v Jihoafrické republice nebo na Seychelských ostrovech. Jejich spojujícím rysem je zachytit prostředí, kulturu, obyvatelstvo a především atmosféru země, ve které je focení realizováno.
V případě kalendáře pro rok 2011 tedy na fotografiích nechybějí typická kubánská auta, koloniální styl, kubánská ulice, domorodý hudebník, bar, doutník, moře, písek a slunce. V tomto duchu se samozřejmě nesl i podvečer spojený se slavnostním odhalením kalendáře.




ČTĚTE TAKÉ:
Nejlepší módní doplněk? Nový milenec!






STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU



Doporučujeme

Články odjinud