Felixe Slováčka trápí dvojitá brada, a tak půjde pryč

Felixe Slováčka trápí dvojitá brada, a tak půjde pryč

Jsou to obvykle ženy, které s přibývajícím věkem řeší nedostatky své postavy a pleti. Saxofonista Felix Slováček (68) si řekl, že není důvod k ostychu, a vyrazil do zkrášlovacího salonu.

A protože s hubnoucími salony zatím příliš velké zkušenosti nemá, vzal si na pomoc svou manželku Dádu Patrasovou. Ta mu spolu s majitelkou Renatou Hawazovou pomohla zorientovat se, co je pro něj nejlepší.

"Felixe už nějakou dobu trápí dvojitá brada, a tak se rozhodl, že s tím něco udělá," prozradila na něj Dáda Korzu. A dodala, že ji velmi překvapilo, když se partner takto rozhodl sám od sebe.

Na druhou stranu její první reakce prý nebyla úplně nejlepší. "Hned mě napadlo - jak asi tak hubne podbradek? Na to snad žádné cviky neexistují a omezení kalorií nepomůže," řekla.

Stačila prý ale rada jedné známé, která se problematické partie zbavila za pomoci kryolipolýzy. Pak už nic nebránilo tomu, vydat se do smíchovského salonu.

"Dozvěděl jsem se, že po procedurách na tom zmrazujícím přístroji půjdu ještě na jeden, který vyhlazuje nejen vrásky, ale i povislou kůži. Myslím, že se to jmenuje plasma. Přestal jsem se tak bát, že budu mít kolem krku povislou kůži," přiznal saxofonista a rovnou si šel první zmrazení podbradku vyzkoušet.

Po proceduře si navíc manželé za odborného výkladu o možnostech zkrášlení těla a obličeje prohlédli prostor. A oba se rozhodli, že vyzkouší ještě norskou metodu bailine založenou na svalové stimulaci tréninku a správné výživě. Díky té by do léta mohli shodit nějaké to kilo.

"To víte, u nás umělců je starost o zevnějšek doslova povinností," dodala k tomu Patrasová.

Foto:Korzo, Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Jak se oblékají celebrity v Cannes?

ČTĚTE TAKÉ:
Sheldon z Big Bang Theory se veřejně přiznal, že je gay a zasnoubil se

Doporučujeme

Články odjinud