Festival Mácháč 2007

Nejlepší kombinace hudby, zábavy, sportu, přírody a relaxace. Letošní festival Mácháč bude ve stylu Water World – vodního světa. Vypukne 24. srpna 2007 a v roli hlavní hvězdy zde vystoupí světová DJ super star Carl Cox.

Carl Cox na Mácháči 007

Jediný český, plážový festival taneční hudby Mácháč skvěle spojuje zábavu, hudbu, tanec a adrenalin.

Na své si přijdou příznivci nejrůznějších stylů elektronické taneční hudby. Vrcholem festivalu bude vystoupení nejžádanějšího DJ planety Carla Coxe, představí se také legendární Josh Wink, John Dahlback, Lucca a Michal Pavlíček Live!, Adventures Close to Home, Get Shakes, Gavyn Mitchel, Philipp Straub, Loutka, Martin Gredner, Kaisersoze, Formi, Tripmain, Skipworker a mnoho dalších.

Bavit se budou tanečníci i sportovci nebo rekreanti. Jezero Mácháč a jeho okolí nabízí řadu atrakcí jako půjčovnu šlapadel, obří šachy, ruské kuželky, tenis, nohejbalové, streetballové a beach volejbalové hřiště, petang, minigolf a také lanový park Jungle Creek. Význam Water world naplňuje jachting, windsurfing, wakeboarding, vodní skluzavka a samozřejmě plavání nebo rybaření.

Datum sedmého ročníku slavné open air party je 24. srpna 2007. U Máchova jezera na Vás opět čeká krásná pláž Klůček s centrálním pódiem na vodní hladině a dalšími třemi pódii v okolním lese.

Když Water World, tak bez sinic!

Máchovo jezero jako jedno z mála v republice nemělo v létě 2006 problémy s kvalitou vody. Zásluhu na tom mají jednak úpravy přítoků do jezera, ale hlavně chemické ošetření vody, lidskému organizmu neškodným chlornanem hlinitým ( PAX-18). Zkušenosti s touto technologií mají v nejcitlivějších koutech naší planety, např. ve Skandinávii, Severní Americe a pod. Máchovo jezero je letos opět bez sinic!

Kdy: 24.srpna 2007 od 18 hod Kde: Pláž Klůček, Máchovo jezero www.partyinfo.cz www.myspace.com/machac

Doporučujeme

Články odjinud