Fotokniha – jak krásně uchovat vzpomínky na vaše děti či dovolené

Fotokniha – jak krásně uchovat vzpomínky na vaše děti či dovolené

Zachytit nezapomenutelné okamžiky našeho života, to si přeje každý z nás. Když máte digitální fotoaparát, je to snadné. Otázkou je, kde digitální fotografie končí?

Pochlubte se svými zážitky! Fotky vašeho miminka, ze svatby, dovolené, oslav, firemních akcí a z mnoha dalších událostí skončí většinou v počítači. A na dlouho. Pochlubte se jimi a vytvořte si z nich originální fotoknihu! Je vhodná pro mnoho příležitostí a těší se veliké oblibě. Může být také osobním a originálním dárkem pro vaše blízké. A co vlastě fotokniha je? Fotokniha je klasická kniha plná vašich fotografií, textů, zajímavých pozadí, vámi připravená na počítači, profesionálně vyrobená odborníky a to vše na kvalitním křídovém papíře. Na www.digiplace.cz si můžete takovou knihu vytvořit od samého začátku volbou velikosti, barvy, počtu stran, až po nejmenší detaily.

Fotokniha úspěšně překonává možnosti klasických fotoalb Uznejte sami, nemusíte investovat čas a peníze do nákupu drahých alb a zhotovení fotografií, které pak zdlouhavě vkládáte. Na vytvoření popisků už obvykle nezbyde čas ani trpělivost. Alba končí nedodělaná a zapomenutá. A takovými se nikdo nechce chlubit. Vytvoření fotoknihy je přitom tak snadné. Na již zmíněných stránkách si můžete zdarma stáhnout a snadno nainstalovat aplikaci DigiPlace, pomocí níž dokážete fotoknihu vytvořit a objednat z pohodlí vašeho domova či kanceláře. Aplikaci stačí stáhnout pouze jednou, sama se totiž aktualizuje na nejnovější verzi.

Program nabízí snadnou a individuální úpravu s mnoha kreativními možnostmi Široká nabídka formátů vám dává dostatek prostoru pro vaše téma. Pro významné události je lépe zvolit větší formát, a to buď velkou čtvercovou knihu 30x30 cm, nebo formát A4 (na výšku i šířku). Pro všední události je vhodný formát A5 nebo A6. Na každou stranu lze umístit zajímavé pozadí (výběr více než 40 motivů), libovolný počet fotek, případně vybrat z fotografií detail a doplňovat texty. Styl stránek je zcela na vás. Fotokniha může mít rozsah od 16 do 40 stran. Jistě oceníte i možnost uložení rozpracované fotoknihy. Kdykoliv se k práci vrátíte.

Fotokniha je tištěna na kvalitní křídový papír. Následuje odborné knihařské zpracování do kvalitní pevné vazby. Desky jsou potaženy imitací koženky a zvolit si lze ze čtyř barev: bordó, červené, modré a žluté. Text s názvem fotoknihy se gravíruje na přední stranu desek. Velkou předností fotoknihy je tisk libovolného počtu kopií.

Dodání fotoknihy je do 14 dnů ode dne přijetí objednávky. Poštovné je účtováno dle platných tarifů České pošty, balné účtováno není. Fotoknihu můžete zaplatit bankovním převodem nebo dobírkou.

Soutěž o fotoknihu

Najděte odpověď na jednoduchou otázku a můžete vyhrát originální fotoknihu libovolného formátu v rozsahu 16 stran s textem na obalu ze svých digitálních fotek . Nápovědu najdete na stránkách www.digiplace.cz.

Více informací na www.digiplace.cz nebo telefonicky na čísle 724 913 812.

Doporučujeme

Články odjinud