Komentáře k článku zpět na článek

Zebruška 24. 8. 2014 | 11:00

šiška: bohužel je toto jednání proti pravidlům atletiky, kde jsou uvedeny všechny předpisy týkající se oblečení, obuvi a startovních čísel závodníků (mrkněte na Pravidla IAAF ve znění příručky Competition Rules 2014-2015) - mimojiné je tam řečeno, že každý závodník musí mít dvě startovní označení, která musí být nošena viditelně, jedno na prsou a jedno na zádech, startovní čísla musí být nošena tak, jak byla vydána, a žádnému závodníkovi nesmí být povolena účast v soutěži bez příslušného počtu startovních čísel. Takže v jeho případě doběhl do cíle neoznačený závodník, který porušil závazné předpisy - správně podle mě měl být diskvalifikován hned, ne až po stížnostech. Spíš nechápu, proč to udělal - copak on nezná předpisy? Nebo si myslí, že se jimi nemusí řídit, protože "je dobrej"? Ale ono když si člověk přečte o jeho různých "potížích" s chováním na závodech, tak si říká, že asi nemá v hlavě mozek....

šiška 16. 8. 2014 | 12:04

Proboha co je to zase za lidskou debilitu? Co jako má být že si těsně před cílem z radosti sundal triko, přeci jde o výkon a ne o takovou malichernost! Příroda byla namol když nás tvořila, lidská blbost je absolutně nevyléčitelná!

Přečtěte si také

Horoskopy

Už delší dobu prahnete po lepší pracovní pozici a samozřejmě také po zvýšení platu, ale zatím se vám to…

Nejčtenější články

Doporučujeme