Frühlingová by chtěla být cirkusačkou. Aspoň na zkoušku

Frühlingová by chtěla být cirkusačkou. Aspoň na zkoušku

Modelka a zpěvačka Iva Frühlingová (27) se stala porotkyní Mezinárodního festivalu cirkusového umění Cirkus Cirkus, který se uskuteční od 13. od 14. února. S předsedou poroty, hercem Bolkem Polívkou, a dalšími bude rozhodovat o vítězství jednoho z devíti soutěžních týmů.

"Jako malá jsem ráda chodívala do cirkusu, takže se na svoji novou úlohu velmi těším," prozrazuje zpěvačka.

Největší dojem v ní ale nezanechaly zážitky z dětství, nýbrž návštěva Bruselu. "Už jako dospělá jsem zažila cirkus v Bruselu, který byl opravdu velkolepý. Na hodně dlouhou dobu to ve mně zanechalo stopu," vypráví zpěvačka kapely NO PAN!C, která se teď snaží prorazit na české hudební scéně.

Iva prozradila, že úplně nejvíc se jako porotkyně těší na zvířata. Doufá, že v tomto ohledu uvidí show, kterou ještě nikdy neviděla. "Vy se budete smát, ale já mám zvířata opravdu hodně ráda. Domácnost sdílím hned s dvěma kočkami… I když samozřejmě vím, že v cirkuse je to o něčem jiném. Ne vždy je to tam pro zvířata jednoduché. Nicméně snažím se to vytěsnit z hlavy, abych si show mohla pořádně užít," říká bývalá modelka.

Kdyby jí prý někdo nabídl, aby si práci v manéži vyzkoušela, určitě by do toho šla. "Jsem dobrodružná povaha, takže bych s tím neměla problém. Spíš bych ale všechny pobavila, než že bych předvedla něco zázračného," směje se rodačka z Litvínova.

Doporučujeme

Články odjinud