Frühlingová vydává už druhou knihu ze zákulisí showbyznysu

Frühlingová vydává už druhou knihu ze zákulisí showbyznysu

Zpěvačka Iva Frühlingová (29) je nezmar. Po půl roce opět na chvilku přicestovala do Česka. Ne odpočívat, nýbrž aby tady vydala svou v pořadí již druhou knihu. Jmenuje se Příběhy ze showbyznysu

Ve Francii mezitím připravuje desku. Otevřeně se přiznala, že neumí odpočívat. "Nemůžu se nudit, prostě to neumím, pořád musím něco dělat," svěřila se Korzu.

Minulý týden tady pokřtila novou knížku a prozradila, že připravuje ještě projekt pro talentované děti, kterého se účastní spousta známých osobností. "Mám tady teď spoustu práce. Skoro to vypadá, že jsem workoholik. Ve Francii zase chystám desku, kterou možná vydáme i tady, ale to se ještě uvidí. Počkám, co se tam s ní stane, a podle toho se pak rozhodnu. S tou knihou a tím projektem mám tolik starostí, že když to tam za mě všechno někdo udělá, budu ráda. Vůbec nestíhám," přiznala.

Iva už má na kontě jednu knihu, Příběh modelek. Protože se dobře prodávala, dělaly se ještě tři dotisky a nakladatel ji poprosil o další dílo. Proto teď přišla s Příběhy ze showbyznysu.

Kdo by ale čekal nějaké pikantnosti, ten by se zmýlil. "Žádné drby ani nic hnusného v ní není. Jsou tam milé příběhy z Francie, ale nikoho tam nejmenuji. Nejsem žádný zloun, abych někoho pomlouvala. Všechno to jsou reálné příběhy, hodně pravdivé a stejně jako ta knížka o modelingu, vše je podle skutečných událostí. Je to opět vděčné téma, tak snad o ni bude zájem," doufá rodačka z Litvínova.

ČTĚTE TAKÉ:
Výsledky a róby na 21. ročníku TýTý

Doporučujeme

Články odjinud