G2 JoyRide - festival akčních sportů je v Praze

G2 JoyRide - festival akčních sportů je v Praze

Festival G2 JoyRide se již popáté koná tuto neděli 7.9. na pražském Smíchově – na ostrově Císařská louka. Představí se více jak 350 sportovců v 25 sportovních disciplínách. Diváci se mohou těšit na závody a exhibice ve freestyle motocrossu, break dancu, bmx, skateboardingu, wakeboardingu a dalších akčních sportech. Některé sporty si také sami mohou vyzkoušet: paintball, airsoft, volný pád z 50 metrů, bungee katapult F1 simulátor nebo biketria a mnohé další. K dobré atmosféře přispěje 7 kapel – například United Flavour, Ewa Farna nebo slovenští Kontrafakt.

G2 JoyRide je největší festival v České republice a Evropě, na kterém, v jeden den, na jednom místě, bude největší koncentrace adrenalinu v podobě nejlepších českých a světových borců!

Legendy sportu zvou návštěvníky na ojedinělou akci, která v jediné odpoledne koncentruje to nejlepší z českých akčních sportů. V rámci G2 JoyRide 2008 se představí mnoho mistrů světa a mistrů ČR. Ikony akčních sportů jako Libor Podmol, Josef Dressler, Václav Žáček, Miloš Veselý a Jeny Valenta jirijsou zárukou výborných výkonů.

G2 JoyRide je jedinečný festival, který bude v Praze již po páté. Návštěvnost v minulém roce dosáhla bezmála 15.000 osob. Diváci hodnotili festival jako jeden z nejlepších po stránce programu, ale i organizačně.

Vstupné na festival G2 JoyRide je díky partnerům pouze za registrační SMS, která stojí jako běžná SMS odesílatele, tj. v podstatě zadarmo.

Více informací, podrobný program a seznam sportů naleznete na http://www.joyride.cz>www.joyride.cz.

zdroj: X ZONE MEDIA s.r.o.

Doporučujeme

Články odjinud