Gábina (35): Manžel mě nutí do sexu skoro denně. Ale mně by stačilo jednou za měsíc

20 komentářů

Nessy
7. listopadu • 12:15

Truda: Bože! Doufám, že nikdy nenarazím na chlapa, který bude tak sobecký, že se uspokojí na ženě, které nechce, ale podrží :-O

Truda
28. října • 9:45

Ona je otázka, jestli by manžel opravdu denně provozoval sex nebo to denně neúspěšně zkouší.

j66
27. října • 11:55

Truda: Já mám teda informace jen z doslechu spíš "drby" než něco ověřeného , ale co jsem slyšela, tak sex se ženou která jen "podrží" milování nenahradí a pokud se to stane pravidlem tak si muž dost často najde nějakou jinou která se s ním bude milovat, nebo ji alespoň sex s ním bude bavit.

Mata69
26. října • 22:17

Truda: tý bláho, jako myslíš, že denně "podržet" je v pohodě? Dej pokoj....
Jako souhlas s nesmyslným odmítáním, trestáním - ale když má někdo potřebu tak enormní a partnerka ne, to je pak potíž. Tak nějak si říkám, že by měli slevit oba...on pochopit, že denně to prostě je moc, a ona přistoupit na víc než "jedenkrát za týden". Chce to hodně tolerance a pochopení od obou. Vzájemně. Takhle to vypadá jen a uspokojování svých potřeb bez ohledu na partnerku.
A jakože partnerka to přeci přetrpí, aby nešel jinam, to je teda síla. Pro mě rozhodně.

Truda
26. října • 20:13

Náš táta nám (mě a ségře) řekl jasně - netrestejte chlapa odmítáním sexu. Naznačoval, že takový si najde prostě jinou, která mu ten sex poskytne. No, a od trestání není k odmítání zas tak daleko - výsledek je stejný. Pokud chlap ženě není odporný, lze přece "vydržet" i sex, kde ze strany ženy o žádné velké chutě ani vášeň nejde. Pro klid v domácnosti prostě "podržet", pán tvorstva je spokojený a žena má klid. Je ovšem otázka, jestli to paní neřeší stylem "dám ti, jenom když se mi chce". Myslím, že žena snadněji přežije sex bez vášně než chlap život bez sexu.Pokud chce skoro denně, tak ho asi třikrát týdně pořádně uspokojit a doma je pak klid. Pokud žena dělá tolik věcí, ze kterých je tak utahaná, tak ten sex snad zvládne taky. Přece to není zas tak namáhavé....

Rambíša
26. října • 14:24

Něco podobného jsem zažila,měla jsem namáhavou práci v terénu a ještě zápřah v kanceláři,pak šup pro děti ,nakoupit,domácnost...Manžel měl v práci pohodu,nepředřel se, celkem s ničím nepomohl.Sex bylo to poslední,o čem bych přemýšlela,manžel měl větší potřebu...Byly to složité roky,z dnešního pohledu měl Anču Dlaňovku furt s sebou,mě stačilo 1x za týden.Nechápu,proč si muži myslí,že co bývalo za svobodna,bude stále.Kdyby měli jíst každý den rajskou,tak by nechtěli.Sex by měl být pro potěšení,ne jako něco ,do čeho se nechce.Vyhrožovat,že si najde jinou,je extra hnusné,je to jako podraz.Velice sobecké jednání,jakoby už pro svou ženu nechtěl nic udělat,žádný ústupek,jen jeho potřeba nade vše! Takovému přeju impotenci,stačí dočasnou,aby si pak vážil toho co má a neporovnával se s nějakými pornoherci,kteří předvádí vlastně něco jako divadlo,ne běžný život.

honey.101
26. října • 14:06

Podle mně je i v sexu třeba dojít ke kompromisu..
Já to mám opačně. Můj muž přestal mít zájem o sex, chodili jsme do poradny, tam mu radili že má jít ke klin. psychologovi, že má nějaký problém.. po tomto sezení už tam vícekrát nepřišel a po slibu že ke klinikovi půjde, nešel. Časem vynechal i ostaní věci, jakoukoli intimitu, přestal mluvit a naprosto se zaměstnal prací kolem domu a v práci a dělal že nic jako intimita a sex na světě není. Muži je 45, mně 39 a trvá to už skoro 5 let. Ještě upřesním že za poslední 3 roky jsme spolu měli sex asi 2x a mezitím není zhola nic. Moc mi chyběl, jak čas s ním, tak i intimita.. ale časem a odmítáním mně od sebe odehnal, stával se mi čím dál více cizí. Z jeho dříve výmluv že nemáme soukromí se stala jen fráze, protože když jsme ho měli neuměl ho ani využít. Vyzkoušela jsme všechno možný, mluvili jsme o tom.. a nic, jakákoli dohoda z jeho strany brzy vyšumí a mně je zakázáno něco chtít, mluvit, postesknout si..
.. a co s tím, slibovat umí, ale nic a nic a nic se neřeší a já bohužel prvně v životě dospěla k závěru, že jestli někdo očekává věrnost, musí se taky postarat o to, aby ten druhý neměl důvod být nevěrný. Muž ani nechápe, jak těžké to pro mně je..

helza
26. října • 12:18

Elynor: Jinak, jak píše evelyn, co se týče abstinence, opravdu nelze srovnávat sex s jídlem. Vydržet bez sexu se dá. Navíc, velký hlad po sexu lze projevit tím, jak se bude své ženě věnovat, jak moc jí při sexu dokáže dát a ne tím, že ji bude nutit do něčeho, do čeho se jí nechce.

helza
26. října • 12:11

Elynor: to vím a chápu, však jsem to taky přece myslela oboustranně. Tím, že muž ji nutí, ona čím dál více utíká a tím, že ona utíká, tím více jej vlastně láká a tím víc mu dodává chuť. Přečti si první odstavec, neradím jim přeci, aby zvolnili. V druhém odstavci pouze vysvětluji, co se jim vlastně děje.

j66
25. října • 20:35

Elynor: To je pravda k sexu se přinutit nedá, lepší je najít někoho jiného, koho to se mnou bude bavit. Sex jednou za měsíc je opravdu málo.

evelyn
25. října • 19:13

Elynor: no srovnavat potrebu jidla se sexem neni zrovna na miste. Abychom mohli fungovat a vubec prezili, potrebujem potravu. Sex potrebujem k preziti druhu, jinak se bez nej da velice dobre zit, nutit partnera je podle me sobecke a osobne se mi takovej chlap jen zhnusi a neprinutim se.

Elynor
25. října • 18:46

helza: Ovšem ten muž má "hlad" už teď. Když se bude přizpůsobovat, bude mít ještě větší touhu... a nakonec si najde jiný způsob, protože dlouhodobě se to prostě nedá takhle dělat. Když bude mít paní štěstí, tak se s ní přestane milovat úplně, aby se teda nemusel doprošovat, a bude si to nahrazovat u porna. To je totiž daleko nejjednodušší řešení, a může mít na výběr mnoho partnerek a variant sexu. I takové, které s manželkou nejsou možné. No a jestli je to muž, kterému fantazie u filmů nepostačí, najde si vstřícnější ženu. Sex je základní lidská potřeba, stejně jako jídlo, a kdyby od toho muže manželka chtěla, aby se dlouhodobě postil a pořádně se najedl jenom jednou nebo dvakrát týdně, tak by to taky nevydržel.

helza
25. října • 14:11

Ona ta rovnováha a spravedlnost lze nastolit i jinak. Když je muž plný vášně a partnerčíno libido je v háji, je utahaná, nebo není zrovna fyzicky v kondici, pak lehnout si a všechno nechat pouze na muži - já to tedy neumím popsat, ale šikovný chlap, který o sex opravdu stojí, může své ženě, které se "do toho vůbec nechce" připravit překvapivě báječný zážitek. A tím, že ona nic neočekává, tedy spíše očekává něco nepříjemného, to bude ještě krásnější. Navíc to přinese i odpočinek, úlevu, zmizí nemoci i bolesti. Stačí pouze nic neočekávat, ale nebránit se tomu ani v myšlenkách. Prostě to přijmout a čekat, co z toho bude. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --- Jinak platí totéž, co pro horskou tůru. Tempo (v tomto případě frekvenci) určuje ten nejslabší článek. Je to jako s jídlem, překrmováním a nucením do jídla nakonec zákonitě dosáhneme absolutnímu odporu k jídlu, naopak, hlad je to nejlepší povzbuzení chuti.

lebahu
25. října • 12:35

j66: Výše platu neříká nic o tom jak se kdo "v práci nadře" (manuálně či fyzicky).
Mm kamarádku s pracíza cca 40 tis, která chodí domů po 8 hod vysmát jak leč a odpočatá a taky takovou, co za 10 is. přileze z dvanáctihodinové šichty po čtyřech. Předpokládám, že pdobně jsou na tom i muži. Kdyby byl chudák tak vysílenej prací, tak by na sex neměl ani pomyšlení. Z ní mám možná pocit, že to s tou péčí o děti (už dost velký) přehání, takže část péče přehodit na manžela a ubrat dětem na servisu.
Mimochodem o tom, kdo kde a jak pracuje a kdo domů přinese víc tam není ani slovo, takže je docela dobře možný, že k těm dětem má i náročnou práci třeba za těžký peníz ona.

patrikchrz
25. října • 11:39

Někde jsem četl zajímavý názor na téma "jsem moc unavená/ý na sex". Berte to jako sport. Když přijdete unavení z práce, taky se vám asi nechce si jít ještě zaběhat, nejraději byste si třeba lehli před televizi. Ale pak se přemůžete, natáhnete tepláky a vyběhnete. Nakonec jste rádi a máte z toho příjemný pocit i když se vám zprvu nechtělo.
Tak bych autorce poradil něco podobného - ať se vykašle na to, že se jí do toho nechce, hodí za hlavu starosti, co ještě musí stihnout a zvládnout a trošku se přenese přes to, že je unavená a nakonec třeba bude i ráda.
Jeden kamarád i psal, co mu odpověděla jeho babička, když se jí ptal, jak to, že spolu s dědou vydrželi celý život - muž musí mít plný žaludek a prázdný pytlík :)

j66
25. října • 9:46

lebahu: Děti jsou obou, ale pokud někdo chodí do práce a vydělává polovinu nebo třetinu toho co ten druhý tak evidentně není jeho pracovní výkon a intenzita práce na stejné úrovni a měl by to si sám přiznat Ale tenhle argument " já taky chodím do práce" používají obvykle ženy , které nechtějí vidět, jak je náročné vydělat na provoz celé domácnosti .

Victor
25. října • 8:23

lebahu: Já znám několik manželství,kde si právě žena myslí,že to vrhem potomka skončilo a právě chlapík lítá kolem dětí i když dělá.Ovšem musím říci,že lítá dobrovolně a rád.Mě to ale připadne jako by hrál spíše vola,když si manželka jen lakuje nehty a lítá s kámoškami po kavárnách.Tedy mohou chlapci doufat,že jen po kavárnách..Navíc to Vaše "jsou přece vás obou" není na místě.Nebot jak se říká: Otec je vždy nejistý.A v naší zemi,kde podle některých zdrojů je údajně až 38% dětí nemanželských a "otec" o tom ani neví,to platí dvojnásobně.Ty procenta se mi ale zdají nějaká moc vysoká,ale "jak jsem koupil,tak prodávám".

Victor
25. října • 8:08

Manžel mě nutí do sexu skoro denně. Ale mně by stačilo jednou za měsíc.
=================================================
No,tak tet je to ještě hodně brzy,ale za takových dvacet,třicet let manželství tu frekvenci "jednou za měsíc" manžel ocení a ještě se mu možná bude zdát,že je to moc často.Někteří to po tolika letech považují dokonce za cosi úchylného či pomalu incest,obcovat se svojí vlastní manželkou.To je jenom takové zlehčení poměrně vážného tématu.

kamarád
25. října • 1:37

Vaše názory uznávám,ale pak se nedivte,když si najde jinou!

lebahu
24. října • 18:13

Já vidím zásadní problém v tom, že vy jste z dětí vyflusnutá v permanentním zápřahu a manžel evidentně ne (neberu čas kolem těhotenství, porodu, kojení... tam je to na ženskou fakt nápor a chlap nenakojí a nenakojí). Takže přehodit polovinu péče o děti na manžela (jsou přece vás obou), do práce předpokládám chodíte oba. Vám zbude energie na ten sex a manžel možná bude občas rád, že ho necháte v klidu vyspat.

Doporučujeme

Články odjinud