Gábina Partyšová: "Se závistí se setkávám už patnáct let."

Gábina Partyšová: "Se závistí se setkávám už patnáct let."

Večírková královna Gábina Partyšová (33) jde od úspěchu k úspěchu. Uvádí už primácký Top Star magazín a s Jarem Slávikem bude moderovat finálový večer České Miss 2012. Mnozí jí to závidí.

"Se závistí se setkávám už patnáct let," přiznává Gábina Partyšová, které především záviděli, že se provdala za o dvacet let staršího milionáře Josefa Koktu (53). Ten prý teď jako podnikatel zkrachoval, zato Gábina je čím dál úspěšnější.

"Já nikomu nic nezávidím, rozhodně ne šperky, peníze, majetek. Ale závidím svému muži, že jde spát a dokáže usnout za pět minut. Já usínám většinou hodinu a půl," tvrdí Gábina, která se nyní pečlivě připravuje na Českou Miss. Bude ji uvádět ve čtyřech róbách nejluxusnějších italských módních značek.

"Rozhodně to bude nervák. Já si ale musím říkat, že je to normální akce, kterou moderuji pro nějakou firmu, pro pět set lidí, nikoliv pro milion televizních diváků. A ti se přece nechtějí dívat na někoho rozklepaného. Věřím, že Jaro Slávik mi bude při svých sto devadesáti třech centimetrech dobrou oporou," směje se Partyšová.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Claudia Cardinale bude porotkyní České Miss 2012

ČTĚTE TAKÉ:
Dagmar Havlová převzala šek pro nadaci Vize 97, vypadala úchvatně

Doporučujeme

Články odjinud