Gabriela Partyšová tvrdí: "U nás doma nemá nikdo hlavní slovo!"

Gabriela Partyšová tvrdí: "U nás doma nemá nikdo hlavní slovo!"

Moderátorka a zpěvačka Gabriela Partyšová (30) se nedávno stala jedním ze tří poradců v novém televizním pořadu Jak se staví dům. Když před čtyřmi lety stavěli s manželem Josefem Koktou své hnízdečko lásky, neměli na rozdíl od některých soutěžících v ničem problém. Na všem se prý rozumně dohodli.

"Vybírat nábytek byla paráda. Na veškerém vybavení, které v domě máme, jsme se vzácně shodli," svěřila se Korzu moderátorka.

Gábině ani Pepovi prý nedělalo žádný problém vybrat si styl a barvu nábytku. Jak oba svorně říkají, shodli se na minimalismu.

"U nás doma nemá nikdo hlavní slovo, takže jsme spolu všechno konzultovali, a nikdo se tak nemusel cítit ukřivděný, že není po jeho," tvrdí zpěvačka. Gábina žila dlouhé roky v panelovém domě. Do rodinného domku se nastěhovala až s manželem a jasně tedy pociťuje rozdíl mezi bydlením v bytě a v rodinném domku.

"Osmnáct let jsem bydlela v paneláku. Nikdy předtím jsem v rodinném domě nežila a ani jsem po tom moc netoužila. Člověk prostě bydlí rád tam, kde je zvyklý. Když jsem se ale potom přestěhovala, mělo to svoje kouzlo. To přiznávám. Najednou kolem mě bylo víc prostoru, výběh a zahrada. To vám byt nenabídne," tvrdí Gábina.

Teď jí nejvíce času zabírá roční syn Kristián. Ještě tak před pěti lety by si prý ale klidně se soutěžícími vyměnila roli a zkusila by si postavit svůj dům snů.

"Problém je, že člověk na to musí mít ty zkušenosti. Pro mě by to byla asi velká makačka," tvrdí Partyšová.

Doporučujeme

Články odjinud