Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift
Ian Sommerhalder
Liam Hemsworth
Miranda Kerr
13
Fotogalerie

GALERIE: Slavné tváře a jejich zvířecí miláčci

„Pes je nejlepší přítel člověka!“ vykřikují majitelé čtyřnohých stvoření a obdivovatelé kočičí krásy jim oponují: „Kočky jsou větší osobnosti!“ Ať tak či tak, kdo má doma zvířecího mazlíčka, neumí si život bez něj představit. Jaká zvířata upřednostňují slavné tváře?

Jak se zdá, většina z nich upřednostňuje spíše psy. Velkou kočičí milovnicí je ale například zpěvačka Taylor Swift, která vtipnými fotkami se svou kočičí princeznou Olivií Benson zásobuje svůj profil na Instagramu. Kočkám dává přednost i slavný upír z Upířích deníků Ian Sommerhalder.

Psí pohled ale platí na většinu celebrit. Smutným štěněcím očím nedokázal odolat například přítel zpěvačky Miley Cyrus Liam Hemsworth, který se ujal obřího štěněte jménem Dora, jeho snoubenka Miley se se svým psím miláčkem na sociálních sítích chlubí také.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Hrdými vlastníky psů jsou také modelka Miranda Kerr, která má yorkshirského teriéra Frankie, herečky Vanessa Hudgens nebo Amanda Seyfried, či zpěvačka Lady Gaga. Taková Zoeey Deschanel má chlupáče hned dva, Zeldu a Dot, stejně jako Justin Bieber, který své psy pojmenoval Esther a Phil.

Největší machr je ovšem herec Channing Tatum, jenž před časem adoptoval pitbula a nedávno dokonce koně jménem Smoke. Pokochejte se mazlíčky slavných v naší galerii!

Doporučujeme

Články odjinud