Galleria Moda u ruzyňského letiště otevře v říjnu

Galleria Moda u ruzyňského letiště otevře v říjnu

V říjnu bude v Praze u ruzyňského letiště otevřen první prestižní outlet na evropské úrovni. V nákupním centru s názvem Galleria Moda lidé najdou nejvýznamnější mezinárodní módní značky. Přes sto obchodů zde nabídne špičkovou módu na 30 000 m2 kryté plochy. Zbývající 4 000 m2 zabere zábavní komplex s elektronickými atrakcemi, z nichž některé se v České republice objeví poprvé.

Galleria Moda nenabídne výprodej starších kolekcí, ale levnější zboží přímo od výrobců. Objeví se zde několik značek, které na českém trhu nejsou. Například Valentino Fashion Group nabízející jak luxusní večerní róby, tak třeba oblečení se značkou Marlboro Classic nebo Missoni. Dalším zvučným jménem bude Calvin Klein. Vedle nich se objeví celá řada oděvů, obuvi či kabelek ze střední cenové kategorie včetně známých Benettonu, Adidasu či Nike.

Slavnostní otevření Gallerie Moda je naplánovanáno na říjen. Nové centrum nabídne návštěvníkům jiný typ outletu, než na jaký byli dosud v Česku zvyklí. Jedná se o stylovou nákupní galerii s atmosférou luxusu.

Zábavní atrakce budou založeny na nových technologiích, poprvé v Česku budou moci lidé vyzkoušet třeba 4D kino. Galleria Moda nabídne také desítku restaurací a zajímavé občerstvení, například zmrzlinu Cremeria di Milano, která je nyní v Pařížské ulici. Lidé si budou moci vybrat mezi českou, italskou a čínskou kuchyní. Centrum chce přilákat celé rodiny, takže bude prodávat i oblečení pro děti nebo vybavení domácnosti.

http://www.dama.cz/redir.phpwww.galleriamoda.cz

Soutěž s Galerií Moda

Soutěžíme o kabelku Ecco v hodnotě 2 000,- Kč. Vyplňte soutěžní anketu a tato skvělá kabelka může být Vaše.

Doporučujeme

Články odjinud