Garderóba správné lyžařky

Garderóba správné lyžařky

Zatímco se světová smetánka každou zima schází v americkém Aspenu či švýcarském Gstaadtu, aby předvedla své lyžarské schopnosti, nové partnery a především zbrusu novou zimní garderóbu, tuzemští vyznavači bílé stopy houfně vyrážejí do Krkonoš, na Šumavu či do Orlických hor. Nemusíte se však po zasněžených pláních prohánět ve staré péřovce. Nastal čas obměnit šatník o nové trendy určené pro zimní sporty.

Správné oblečení splňuje hned dvě funkce – estetickou a praktickou. Současné moderní materiály, které se používají na sportovní oblečení určené pro zimní období mají celou řadu nepostradatelných vlastností – nepromoknete v nich, efektivně hřejí a zároveň nechávají tělo dýchat.

Co nového přinášejí sportovní kolekce pro zimu roku 2006 a 2007? Důkaz je i zde kladen stejně jako u konfekce na zdůraznění siluety a velké množství detailů. Šikmé kapsy, pásky nejen v pase, spousta zipů, zdůrazněné lemy, to vše a mnohem více přichystaly kolekce pro vášnivé sportovce. Módní detaily se však neomezují jen na oblečení, také aktuální doplňky září vedle „obyčejných“ bot a tašek.

V barvách jednoznačně vedou pudrového odstíny, jemné, lichotící pleti, které ostře kontrastují k klasickou barevnou paletou zimního oblečení. Nechybí ani tolik módní kovové odstíny, které se letos hojně objevovaly na přehlídkových molech.

autor: Simona foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud