GEM COLLECTION uvádí vůni PETAL QUARTZ

Kolekci vůní GEM vytvořili exkluzivně pro Oriflame světově proslulí parfémáři, kteří se nechali inspirovat krásou přírodních drahokamů. Každá z vůní ztělesňuje duši jiného drahokamu a jiného typu ženy. První, velmi úspěšná vůně z této kolekce Amethyst Fatale byla uvedena na trh v minulém roce. Nyní Oriflame představuje novinku v podobě vůně Petal Quartz.

Vůni Petal Quartz vytvořil přední parfémářský mistr Bernard Ellena. Jeho inspirací se stal růženín a jeho souznění v podobě křehké bulharské růže. „Jako klenotník, který hledá dokonalý kámen, jsem pro tuto vůni vybral šperk z parfémářské palety: olej z ručně sbíraných poupat bulharské růže. Hlavu vůně tvoří jiskřivé tóny černého rybízu a růžové frézie. Srdce, jehož základem je právě bulharská růže, jsem prohloubil esencí květů nočního jasmínu, které dodávají vůni hloubku, nadčasovost a jemnou smyslnost. Pro dokonalý přechod mezi hlavou a srdcem vůně jsem přidal květ pelyňku s jeho charakteristickým meruňkovým nádechem. Tělo jsem postavil na vůni pačuli s nezaměnitelným tónem chypré, jež se rozvíjí s esencí pižma a orchideje Vanilla“.

Vůni Petal Quartz stvořil Bernard Ellena pro citlivou, jemnou ženu s vytříbeným vkusem, která dává přednost smyslně něžným vůním.

Pyramida vůně: Hlava: růžová frézie, černý rybíz

Srdce: bulharská růže, květ nočního jasmínu, květ pelyňku

Tělo: pačuli, pižmo, orchidej Vanilla

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více o nabídce vůní pro muže i ženy a můžete si prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat.

Doporučujeme

Články odjinud